promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Vér folyt a Való Világban, de az RTL ügyesen elsumákolta az egészet
Borítókép:  RTL
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Fogytak a hatósági áras tojások, de VV Piros ezért feláldozta a vérét.

Zakatol tovább a Való Világ 11, ahol az RTL luxusbörtönében pont megszűnt a luxus. Vagyis elérhető, de a játékosoknak alaposan meg kell érte küzdeniük. A bútorok eltűntek, az ételadagok lecsökkentek, de még a villalakók személyes tárgyait is elvették.

A bent lévőknek különböző nehéz feladatokon kell túllendülniük, és jelenleg azokért a dolgokért küzdenek, amiket ezüsttálcán kaptak meg eddig. Természetesen muszáj valahogy aktivizálni a játékosokat, mert akkor tényleg semmi sem történne az RTL műsorában. A zuhanyzós jelenetek is azért lettek érdekesek, mert a meleg vízért is meg kell harcolni jelenleg.

A Való Világ 11 lakóinak most világrekordokat kellett teljesíteniük. Ez éhesen alapból nehéz, de tegyük azt is hozzá, hogy semmi felkészülési idejük nem volt, míg ezekre a kihívásokra ugyebár a kihívók rengeteget gyakorolnak.

A párbajra készülő VV Piros tojásokat tört a fején, Ákos pedig öklendezésig nyelte a zselatint, de egyik villalakónak sem sikerült megdöntenie a világrekordot. Ennek ellenére – mivel félig sikert arattak – a meleg vizet és a piperecuccokat visszakapták.

Itt az elején még azért zúgolódtak a kommentelők a különböző csoportokban, hogy az RTL nem sajnálja a hatósági áras tojást, ami még így is drága. Közben kiderült, hogy sokkal nagyobb dolog is történt a háttérben, mivel VV Piros alaposan megsérült a feladatban, de ezt a videóban már nem mutatták.

„Az emberi méltóságot már rég nem próbálom magyarázni nektek, letettem arról, hogy az nektek egy lyukas garast is érjen. De az hogy a tökömben van, hogy a fizikai agresszió egymás ellen tilos a Való Világ játékosok (ketrecbe zárt vásári mutatványok) között, de a fizikai önbántalmazásra kényszerítés a ti részetekről, a ti parancsotokra mehet?”

- emelte fel a szavát Mérő Vera szerző az RTL ellen.

A képek a Való Világ csoportjaiban is elkezdtek terjedni, és sokan kérdezgették, hogy mi történt VV Piros fejével, ami alaposan megsínylette, hogy 127 tojás pattant szét rajta. Csak a kifotózott képen lehet látni, hogy a párbajra készülő villalakó feje tiszta vér.

Közben a villalakóknak még azért is könyörögniük kellett, hogy visszakapják a fogamzásgátló tablettájukat. Néhány játékosnak tényleg szüksége is van rá, ha nem akarna teherbe esni VV Barnától.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás