promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ki szívta meg a Való Világ zuhanyzójában csupaszon? Akad olyan, aki nagyon visítozott
Borítókép:  RTL - Instagram
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Közben közeledik a Való Világ első komoly párbaja, mivel VV Piros megnevezte az ellenfelét.

Az RTL luxusbörtönében beindult a nélkülözés hete, ami ugyebár azt jelenti, hogy a villalakóktól elvették azt, amit a legjobban imádtak odabent, vagyis luxust. A bútorok eltűntek, az ételadagok lecsökkentek, és nincs könnyű dolga a Való Világ játékosainak, hogy ezeket visszakapják.

Különböző nehéz feladatokon kell túllendülniük, és jelenleg azokért a dolgokért küzdenek, amiket ezüsttálcán kaptak meg. Természetesen a zuhanyzás is problémát okoz – eddig lehetett addig folyatni a meleg vizet, ameddig akarták, de ennek innentől kezdve vége.

Akadtak olyanok, akik bepróbálkoztak a jeges zuhannyal, mások a csövekben maradt utolsó csepp meleg vizet igyekeztek felhasználni. VV Dani pucéran visítozott VV Melina mellett, de most nem az élvezettől.

A srácok közül közben inkább átmentek a mosókonyhába a csaphoz, és ott nyalták tisztára magukat. VV Barnának természetesen az volt a legfontosabb, hogy a himbilimbije olyan tiszta legyen, hogy szinte enni lehessen róla.

Az RTL luxusbörtönének játékosainak közben különböző őrült kihívásokat kellett megpróbálniuk teljesíteni. Piros tojásokat tört a fején, Ákos pedig öklendezésig nyelte a zselatint, de egyik villalakónak sem sikerült megdöntenie a világrekordot. Ennek ellenére – mivel félig sikert arattak – a meleg vizet és a piperecuccokat visszakapták.

Közben megrendezésre került a Való Világ 11-ben a negyedik kihívás, és ismét gazdára talált a kék kendő. VV Piros sokak meglepetésére úgy döntött, hogy VV Renivel csap össze. Ugyebár köztük már régóta konfliktus van VV Barna miatt. A fiú VV Renivel csak hancúrozott, de a lelke legmélyén VV Pirost akarta becserkészni, ami sikerült is neki.

Lehet most valóban egy igazán szoros párbaj szemtanúi leszünk. VV Barnának egészen biztosan el kell köszönnie az egyik hancúrtársától. Anno amúgy pont a villafiú csinálta meg azt, hogy amikor nem kapta meg VV Pirostól a kielégülést, akkor átment VV Reni ágyába. Erről a lányok nem tudnak, csak a nézők.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás