promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Less be a dögös villalakó szoknyája alá, aki VV Melina popsiját is elkezdte paskolgatni
Borítókép:  RTL - Instagram
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Aztán egy földönkívüli is megjelent, aki bulizott egyet az RTL luxusbörtönében.

Nem volt könnyű dolga a Való Világ 11 játékosainak, mert nekik is vissza kellett ülniük az iskolapadba. A technikum hete zárásaként jöhettek a vizsgák, amin az RTL luxusbörtönének lakóinak be kellett számolniuk az eddig szerzett tudásukról.

A többség ügyesen átevickélt, és még VV Rico is megtanulta a Huszt című verset, pedig szerinte az irodalomnak nincsen semmi értelme. VV Melina azonban összezavarodott a százalékszámításnál, majd a Fertő tavat sem találta a térképen, a Toldiról pedig még soha nem is hallott.

A probléma itt az volt, hogy VV Melina rögtön úgy állt a tanárok elé, hogy ő mindent megtanult, és mindenképpen ötöst szeretne kapni. A vizsga közben könnyek szöktek a lány szemébe, amikor már teljesen vert helyzetbe került. Az osztályfőnöke mondta neki, hogy most ne kezdjen el sírni, de teljesen leblokkolt.

VV Melina több napja tanult, de ez sajnos a végeredményen nem látszott. Mondanunk sem kell, hogy az ötöstől több fényévnyire került.  

A villalakók 53 napja költöztek be a villába, így elérkezett a felező buli ideje. Ez mindenkinek abszolút jól esett a kimerítő vizsgák után. VV Reni verhetetlen twerkben, és a tudását igyekezett átadni és VV Melinának is. Utóbbi a rossz vizsga után a buliban már teljesen felszabadult.

VV Reni nem fogta vissza magát, és mindene kilátszódott a nagy popsirázás közben, aztán még VV Melina fenekét is megpaskolgatta. A bulin feltűnt egy földönkívüli is a semmiből.

VV Reni abszolút biztonságban érezheti magát, mivel ő jött vissza a legutóbbi párbajról. Ráadásul a piros kendőt is megkapta, amivel valaki mást küldhet maga helyett az összecsapásra, ha esetleg a villatársai őt választják ki.

VV Barna már bepróbálkozott VV Reninél, de ebből még nem lesz jó ideig szeretkezés. Vajon ki fogják bírni a végéig?

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás