promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Döbbenetes, VV Soma a 36 milliós főnyereményét hogyan verte el, egy fillér se maradt belőle
Borítókép:  Instagram.com/frks22
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

VV Soma, elmesélte, mire költötte el a Való Világ című RTL Klubos valóságshow-ban bezsebelt óriási nyereményét. 

Farkas Soma a VV nyolcadik szériájának a győztese lett, karrierje azonban nem igazán ívelt felfelé a produkció után, hogy enyhén fogalmazzunk. 2018-ban még a Blikknek úgy nyilatkozott, hogy a nyereményét egyelőre nem költötte el, ám mára mára más a helyzet.

Már pár éve is úgy nyilatkozott Soma, hogy munka nélkül maradt, így rászorult arra, hogy felélje a 36 milliós vagyont. 

„A Survivor után elmentem az Anikó show-ba, szereplőket kerestem. Nem tagadom, nem ment, ami a főnökeimnek is feltűnt, ezért közös megegyezéssel eljöttem. Azóta haszontalannak érzem magam"

- nyilatkozta Soma pár éve. 

[[c]]

Soma a valóságshow után belevágott a YouTuber-karrierbe is, főként szórakoztató, humoros tartalmakat gyártott csatornájára, azonban nézettsége bezuhant, legutolsó videóját például egy hónapja töltötte fel, és eddig ezer ember tekintette meg.

A TikTok oldalán egy követője megkérdezte, mi történt a 36 millió forintos nyereményével, ő pedig készséggel válaszolt a kérdésre.

„Utoljára elmondom, de többet nem. 11 gurigát adóztam, maradt nettó 25. Abból vettem egy lakást Budán, még az infláció nem volt az egekben, köszönöm Istenem. Vettem egy kocsit, amit azóta eladtam, már új van helyette.

Anyukám tartozásait kifizettem, vettem hűtőt, de azért bulizgatni is eljártam. Vettem ruhákat, vettem ezt meg azt, ami kellett. Szóval 3-4 guriga biztosan elment a saját szórakozásomra is. Így tehát zerencsére van egy lakásom és egy autóm is" 

- fejezte be keserédes mondandóját a jelenleg 28 éves Farkas Soma.

Az ő esetében is beigazolódott tehát a nagy nyeremények átka, sokat hallani például lottónyertesek esetében is, hogy csupán pár év leforgása alatt általában rosszabb anyagi helyzetbe kerülnek, mint amelybe a fődíj hazavitele előtt voltak. Soma esetében az legalább jó hír, hogy hasznos dolgokra is fordíthatta összegét, azonban az mindenképp döbbenetes, hogy a nyeremény több mint a fele elment adózásra és bulizgatásokra.

A szóban forgó TikTok-videót teljes egészében alább tudod megtekinteni.

@vvsomaofficial Válasz @Parnassos részére Mire ment el a ValoVilagos nyeremeny?#fypシ #valovilag #foryou #kuliszak #vvsomagaming #vvsoma #fy Epic Emotional - AShamaluevMusic
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás