promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Még el sem indult az RTL új műsora, máris áll a bál: a kommentelők darabokra cincálták az ellenszenves szereplőket, ez az oka
Borítókép:  RTL
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Bemutatkoztak az Éden Hotel legújabb évadának szereplői, az RTL már megint roppant alapos válogatómunkát végzett.

Az RTL most dobja le az atomot a borzongásra vágyó nézőknek. A csatorna streaming oldalán, az RTL+-on tér vissza a korábban a Viasaton és a TV2-n futó párkeresős reality, az Éden Hotel.

Sok leendő néző azonban máris visszasírja azokat az időket, mikor még Horváth Éva vagy Berki Krisztián volt a műsorvezető: a negyedik évad versenyzőit ugyanis sikerült úgy összeválogatni, hogy minden korábbinál több legyen az egy négyzetcentiméterre jutó szilikon vagy hasizom, illetve az elmés megszólalások. 

Valaki egyenes úgy látja, hogy az Éden Hotel versenyzőihez képest még az őszi szezon elején nagy sikert arató Kőgazdag fiatalok is Phd fokozatú doktoroknak tűnnek, olyan elképesztő mondatok hagyják el a szájukat. 

Az internet népének sem kellett több, az egyik kibeszélős csoportba máris egymásra licitálva érkeztek a keményebbnél keményebb kommentek, amik közé azért néha becsúszott egy-két empatikusabb sor is.

"Szegény mit művelt magával? Nem hiszem, hogy bárkinek szép lenne, inkább ijesztő."

"A csalánszopó verseny nyertese."

"Tegnap hallottam beszélni. Elnézést, nyávogni, nyafogni. Nem igaz, hogy nem tud nyüszmörgés nélkül két szót elmondani. Bár, a szája ebben akadályozza. Ja, meg nem tűnik valami éles késnek."

- kapta meg Émi a facebook kommentelőktől, amire reméljük már fel volt készülve, mert biztosan nem ez az első eset, hogy a külseje miatt cikizik, és most egy egész ország céltáblája lesz hamarosan, vagy legalábbi s azoké, akik követni fogják a műsort. Valóban elég szembeötlő a sok botox.

"Itt sem találták meg az egyensúlyt a kevés és a sok között..."

"Én ahogy látom a kereslet-kínálat összetalálkozott."

" Miért van az, hogy az ilyen külföldi valóság-showkba ilyen full jól kinéző nőket és férfiakat raknak be, itt meg nem mondok semmit. Megint összes hordta a szél a szemetet.

- fűzte hozzá pár kommentelő az Éden Hotel gárdájának egészéhez. Érdekes egyébként, hogy az RTL a fizetős tartalmak közé "száműzte" a reality műsort, ezek szerint arra számítanak, hogy lesz aki ezért még külön pénzt ad ki a kezéből. Lehet hogy jól számoltak, még elválik. A lányokat egyébként itt találjátok:

"20 év körüli lányok és vagy 30-35 nek néznek ki kivéve Miri.. A fiúk közül egy talán aki vállalható így elsőre."

"Ez most ilyen kereskedelmi pornó X valóság show."

Az utolsó komment valóban betalált, kicsit tényleg olyan, mintha egy felnőttfilmes reality-t néznénk. Lehet ezért is került valójában az RTL+-ra, a korábbi évadokban is vállalt volt a sok szexualitás. Még pár nap, és elválik, a műsor november 20-án indul az RTL+-on. Addig lehet szemezni a fiúkkal is:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás