promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Elsősorban ebben az országrészben csökken majd a hőmérséklet a frontok megjelenése után - részletes időjárás-előrejelzés
Borítókép:  Profimedia/ Illusztráció
Időjárás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ilyen időre számíthatunk majd az elkövetkező napokban.

Az elmúlt időszakban nagyot fordult a világ, újra jó időnk volt, kifejezetten pedig vasárnap volt részünk igen meleg időben. Pedig korábban meglehetősen rosszra váltott az idő, így pedig még hóesésben is része lehetett a lakosoknak Magyarország néhány pontján. Majd jött az újabb fordulat, amely melegebbet hozott, aztán most újra kilátásban van a változás.

Csütörtöktől lehet majd részünk benne.

De hogy pontosan mi következik ezzel?

Egyelőre azonban marad a nyugalom, hiszen a HungaroMet időjárás-előrejelzésében, időjárás-jelentésében is arról olvashatunk, hogy verőfényes napsütésre számíthatunk majd a kedd a folyamán. Tehát a hét első felében még folytatódik az, amit korábban megszoktunk, ami a hétvégén megérkezett Magyarországra, aminek nagyon sokan örültek. Bár csapadékból is jól jönne.

Ám csapadékra számíthatunk majd csütörtöktől az ország több részén is. 

Szerda, azaz május 1., a munka ünnepe még nyugalomban zajlik majd időjárási szempontból. A HungaroMet azonban arra felhívja a figyelmet, hogy a késő délutáni vagy esti órákban az ország délnyugati részein alakulhat majd ki kevés helyen zápor vagy zivatar. Csütörtöktől azonban már egyre több helyen lehet számítani csapadékra. A csapadék eloszlása viszont nagyon változó lesz, lesz olyan hely, ahol alig esik majd, míg máshol nagyobb mennyiség is lehullhat.

Hol jöhet a csapadék?

A térképen azt is láthatjátok, hogy mely országrészekben lehet kevesebb esélye a záporoknak és zivataroknak és hol több majd.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás