promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp - január 5: Az egyik csillagjegynek minden pénze elúszhat, a Halak sokat szoronghat egy hazugság miatt
Borítókép:  Profimedia / illusztráció
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Ma nagyon észnél kell lennie bizonyos csillagjegyeknek, ha el akarják kerülni a katasztrófát. Íme a pénteki horoszkóp.

Kos (március 21. - április 20.)

Pénzügyeidre jelentős hatást gyakorolnak a bolygók. Úgy néz ki stabilizálódik az anyagi helyzeted, egy picit hátradőlhetsz. Ezzel együtt sem baj, ha nyitva tartod a szemedet, honnan állhat pénz a házhoz. A magánéletedben is melléd szegődik a szerencse, nem csak a pénz dolgában.

Bika (április 21. - május 20.)

Pénteken fontos lépéseket tehetsz egy új munkahely vagy pozíció megszerzése felé. Lehet saját vállalkozásról álmodozol, lehet egy magasabb beosztás a cél, vagy csak némi fizetésemelés - bármelyik is legyen, itt az idő. Érdemes persze felmérni, hogy milyen kedvében van a főnököd, felettesed.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Ha mostanában villámgyorsan haladtak a dolgaid, készülj fel, hogy ez januárban kicsit lassulni fog a mai naptól kezdődően. Ez azonban nem gond, fontos hogy megéld ezeket a pillanatokat is, elvégezd a megfelelő érzelmi munkát, mert nem lehet mindig előre rohanni. Ráadásul ez a lassulás még mindig jobb, mintha egy helyben toporognál.

Rák (június 22. - július 22.)

Feltűnik egy közeli rokon, akinek a kéréseit jobb ha fenntartásokkal kezeled, máskülönben minden pénzed elúszhat. Nem feltétlenül rossz, ártó szándékról van szó, ez az üzlet, kérés azonban csak balul sülhet el. Bölcsebb, ha tartózkodsz most a segítségnyújtástól.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Nap közben lehet, hogy lesznek nehézségeid, de az este valószínűleg kárpótolni fog, nagy meghittségben, nyugalomban és szeretetben töltöd. Lehet a család melege, lehet egy bimbózó románc az oka, de azt is csakhamar elfelejted majd, hogy ma egyáltalán bosszankodtál valami miatt.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Nagyon oda kell figyelned, mert most könnyen elúszhat a pénzed. Ha befektetésen töröd a fejed, jobb ha óvatos vagy, ne kapkodj, gondold át többször is. A nagyvonalúságot ma szüneteltesd, csak rosszul járhatsz vele - talán majd egy másik nap.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Jól tennéd, ha felkeresnéd az egyik barátodat, akivel régóta nem beszéltetek. Valószínűleg mindkettőtökben maradt valamiféle szálka, ezeket jó lenne kibeszélni. Ehhez persze szükség van nyitottságra és sok-sok megértésre is, ne az igazad bizonyítására törekedj, hanem a másik megértésére.

Skorpió (október 24. - november 22.)

A bosszantó eseményeknek lassan vége, és megnyugodhatsz. Ha jól kevered a lapjaidat, akkor sok mindent elérhetsz pénteken. Mindenben a saját tehetségedre és erősségeidre támaszkodj. Érzelmileg azonban kicsit túlcsordulhatsz. 

Nyilas (november 23. - december 21.)

Szerelem dolgában ma nehéz percek várhatnak rád, de a végén könnyen lehet, hogy ezek csak erősíteni fogják a szerelmeteket. Sokszor elfelejtjük, hogy a szeretet nem csak egy érzés, hanem döntés kérdése is. Legyél sokkal lazább, játékosabb, mint egy kisgyerek - van mit tanulni az ő rugalmasságukból.

Bak (december 22. - január 20.)

Pénteken nem lesz elég a tapasztalatod ahhoz, hogy anyagilag is jól járj pénz dolgában. A bevált receptek ma mind bebukhatnak, de ha a megérzéseidre hagyatkozol, még pénzt is kereshetsz vele, ráadásul nem is keveset.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Pénteken járj nyitott szemmel, ne utasíts el semmilyen lehetőséget, ha romantikáról van szó, mert ma könnyen más ágyában találhatod magad - vagy ő a tiédben. Ha már kapcsolatban vagy, ugyancsak kellemes estére kell számítani, de lehet azt sem várjátok meg...

Halak (február 20. - március 20.)

Pénteken elég nagy szorongást okozhat, hogy füllentettél egy apróságról, ami most mégis óriásira duzzad. Jobban teszed, ha színt vallasz és elnézést kérsz, vállald föl, hogy féltél valamitől, úgy sokkal elnézőbbek lesznek. Az őszinteséget tudat alatt is nagyra értékeljük.

Ne feledd, a horoszkóp a jóslataival csak útmutatást ad a csillagjegyednek, a döntés mindig a te kezedben van!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás