promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szabó Zsófi kibuggyanó melleivel kívánt boldog új évet, hiányos öltözetben indított idén a műsorvezető
Borítókép:  Profimedia/ Trenka Attila
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Szabó Zsófi dögös fotóval köszöntötte az új évet, ettől mindenkinek leesik az álla. 

Szabó Zsófi hosszú éveken keresztül az RTL meghatározó arca, akit leginkább a Reggeli című műsorban láthattak a tévénézők. Év végén azonban váratlan bejelentést tett a csatorna: Szabó Zsófi  távozik a csatornától, maga mögött hagyja az iszonyatosan korai kelést és többé nem fogja vezetni a Reggelit. A bejelentésnek nem volt előjele, nagyon meglepődtek a csatorna nézői, ám egyelőre nem tudni, hogy a csinos műsorvezető hol folytatja. A tévénézők is találgatnak, vajon átigazol a konkurens csatornához vagy az RTL egy másik produkció kapcsán számít rá? 

Zsófi a bejelentés és az elbúcsúzás után úgy döntött, hogy külföldre utazik és kipiheni az év fáradalmait, ráadásul a szilvesztert és az újévet is egy tengerpart melletti helyen töltötte. 

A szilveszteri buliról pedig több fotót is megosztott, egy rövid kék ruhában parádézott, de arról sem feledkezett meg, hogy a követőinek és rajongóinak boldog új évet kívánjon. Zsófi bikiniben jelentkezett és mögötte pedig jól kivehető a tenger, így üzent mindenkinek, aki követi az Instagram-oldalán. 

„Kedves Te, aki követsz nap mint nap! Minden jót megérdemelsz és szívből kívánom, hogy teljesüljön minden kívánságod 2024-ben”

- olvasható a bejegyzésében. 

Ám a bikinis fotója igencsak dögösre és szexisre sikeredett, ugyanis aligha takarja a piros melltartó a melleit. Kicsit úgy látszódik, mintha szűk lenne rá. Zsófitól egyáltalán nem szokatlan, hogy elképesztően dögös fotót oszt meg, elképesztő alakja miatt igazán nincs mit takargatnia. Mindez pedig igencsak tetszik a rajongóinak, most is ellepték a fotóját a bókoló hozzászólások.

- Gyönyörű vagy Zsófi!!A tested is édes!! - olvasható egy kommentben. 

- Nagyon gyönyörű vagy Zsófi - írta a valóban csodaszép színész-műsorvezetőnek egy másik hozzászóló. 

- Remélem neked is úgy alakul az életed ahogy eltervezted legyen szép napod - kívánt minden jót egy harmadik kommentelő.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás