promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nádai Anikó és Szabó Zsófi teljesen összenyomták a melleiket, szűk ruhácskáikból szinte kibuktak a formás kebelcsodák
Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Jöhetnek a fa alá is.

Az RTL klub reggeli műsorának nézői ma váratlan bejelentésre keltek: a csatorna egyik ikonikus arca, Szabó Zsófi bejelentette, hogy távozik a csatornától. A bejelentésnek nem volt előjele, nagyon meglepődtek a csatorna nézői - természetesen elkezdtek elméleteket is gyártani, hogy vajon mi állhat a távozás hátterében.

Zsófi már szinte bútordarabnak számított a kereskedelmi csatornánál: még 2014-ben tűnt fel először az RTL-en, a Celeb vagyok, ments ki innen! című műsorban, és már akkor a szívükbe zárták a rendkívül bájos és gyönyörű leányzót, aki a színészlegenda, Szabó Gyula lánya.

Szinte felsorolni sem lehet, hogy azóta mennyi műsorban szerepelt Zsófia, és több műsor vezetését és rábízta a csatorna, volt háziasszonya a Story Extra, a Playback Párbaj, és Toplista című műsornak is, valamint a Reggelit is vezette, 2019 óta.

Zsófi különösebben nem tűnt szomorúnak, ugyanis az adást követően kolléganője közösségi-médiás oldalán észbontó fotót tett közzé a két szépség. A fényképet Nádai Anikó posztolta, és már most majdnem 3000 kedvelés érkezett rá:

A két hölgy elragadóan fest - az ezerarcú női szépség megtestesülését láthatjuk a közzétett fotón. A reggeli adásban a műsor másik házigazdája Miller Dávid is bejelentette távozását.

Hogy Zsófi karrierje milyen irányban folytatódik, a bejelentés frissessége miatt egyelőre még nem lehet tudni, abban azonban biztosak vagyunk, hogy talál magának megfelelő helyet, ahol képességeit kamatoztatni tudja. Mi mindenesetre reméljük, hogy nem kell sokáig nélkülöznünk az elragadóan bájos színésznőt, és hamar visszatér a képernyőre, sok felhőtlen percet okozva a nézőknek.

Szabó Zsófi már korábban igen részletesen mesélt az életéről, amikor Hajdú Péter vendége volt annak YouTube-csatornáján futó saját műsorában:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás