promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nádai Anikó otthona rendkívüli, ez az a ház amiben az Árulók sztárja álomra hajtja majd a fejét, mutatjuk miért annyira különleges
Borítókép:  YouTube/LifeTV
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Profi a kivitelezőcsapat, ez nem kérdés.

Nádai Anikó nagy kedvencünk itt a Promotionsnél, az RTL feltűnően csinos sötét hajú műsorvezetőnője mindig elkényeztet minket a megosztott tartalmaival. Amellett, hogy sokszor oszt meg magáról rendkívül vonzó felvételeket a Mohácson született Anikó, most életének egy olyan szegmensébe is bepillantást engedett, amit ritkán láthatunk haza hírességektől.

Anikót mostanában a televíziónézők egy egészen új formátumú műsorban láthatták, a nemrégiben a botrányoktól sem mentes Házasodna a gazda! helyén indult, Hollandiából importált Árulók címűben. A beszédes nevű, gyilkosos-krimi reality helyszíne a párját ritkítóan gyönyörű Nádasdy-kastély. 

Anikó számára izgalmasan alakul a műsor, és még az is elképzelhető, hogy ötletei is támadnak az épülő házához - Anikó ugyanis bepillantást engedett új, férjével közös otthonuk építési munkálataiba.

Az Árulókban látható, Nádasladányban található kastéllyal ellentétben (amely egyébként a 19. század második felében, Tudor-stílusban épült, ami egy angliai építészeti stílus, mely a késő gótika és a reneszánsz elemeit ötvözi) Anikóék háza egyértelműen modern épület lesz, amikor elkészül.

A helyszín nem derül ki, egyes kommentelők szerint Szigetszentmiklós lehet a megfejtés, a telket azonban látjuk, és a ház alaprajzát is. A telek alakjából adódóan a ház is hosszú, keskeny formájú, és a munkálatok már el is kezdődtek.

Egyértelmű, hogy egy modern ház fog felépülni, és azt megállapíthatjuk, hogy a szakemberek bizony kiváló munkát végeztek eddig: látunk itt hibátlanul kötésbe rakott falakat, XPS-el szigetelt ajtókeretet, és a tetőszerkezet alatti úgynevezett födém koszorút is a hagyományos vasbeton helyett a jóval könnyebb, de rendkívül strapabíró YTONG-elemekből készítve. A tervek szerint nagy terasz, és kert is fog tartozni a házhoz, példás botanikai műveltségről tanúbizonyságot téve tele olyan egzotikus növényekkel, mint például a kínai selyemmirtusz.

Anikó a mi legnagyobb szerencsénkre van olyan aranyos, hogy elképesztő elegáns és vonzó fényképekkel illusztrálja épülő házuk történetét:

MI őszintén reméljük, hogy Anikóék háza a tervek szerint felépül - a belső arculatról még egyelőre csak látványterveket osztott meg a sötét hajú szépség, de mi már alig várjuk, hogy valamikor onnan is bejelentkezzen nekünk, mondjuk valami hasonló tartalommal:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás