promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Korda György percekkel ezelőtt óriási örömhírt jelentett be, két év után megszületett és most Youtube-on mutatják meg Klárikával
Borítókép:  Bellator Management
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Korda György fityiszt mutat az öregedésnek, hatalmas dobással készült a mai napra, ezt még sehol sem láthattad.

Hatalmas felbolydulással kezdődik az év a magyar zenei szcénában, formabontó páros érkezik egy új dallal, amit finoman szólva sem láttunk jönni: az egészen szokatlan párosítás olyan grandiózus végeredményt ígér, amire sokan fel fogják kapni a feküket. De nem is csigázzuk többet a kedves olvasóinkat: Pixa, aki Magyarország félhivatalos Bulibárója egy kollaboráció ötletével kereste meg mindenki kedvenc házaspárját: Korda Györgyöt és Klárikát, akik örömmel mondtak igent a felkérésre. Igazán prémium anyagra számíthatunk, ugyanis a mai premier végeredményét két év előzte meg, sok munkát tettek bele az előadók.

A dal címe Fiatalság bolondság és nem véletlen az sem, hogy ez éppen ma érkezik a nyilvánosság elé: ugyanis Korda György ma ünnepli 85. születésnapját, ami engem személy szerint meglepett: valószínűleg a dal címe is erre utaló választás, hiszen a mai napig hihetetlenül aktív életet élnek feleségével, a fesztiválok elmaradhatatlan résztvevői, nélkülük nincs is igazán buli és a kifejezetten fiatalabb generáció is elkezdte hallgatni a dalaikat.

Nem meglepő, hogy a résztvevők úgy nyilatkoztak, hogy az alkotófolyamat simán zajlott, mindenben közösen döntöttek, Kordáék még a dalszövegírásból is derekasan részt vállaltak.

Azonban egyéb meglepetést is tartogat a dal, aminek sokan örülni fognak: a klipben (egyelőre az még titok, hogy vendégszereplőként, vagy énekesként ugranak-e be a produkcióba), de látható lesz Nemazalány, Sofi és Miskovits Marci is.

A rendezést is profikra bízták, Leho vállalta magára a nemes szerepet, helyszínnek pedig egy gyönyörű belvárosi hotelt választottak. A szervezés és a gyártás pedig a szintén profi Bellator Management feladata volt. Azt csak zárójelesen jegyezzük meg, hogy a Kordáékkal egy másik projekt is forog, de egyelőre erről nem kívántak többet elárulni, viszont az biztos: várható még tőlük meglepetés az évben.

Viszont nem csak a szórakozásé a főszerep, egy elképesztően nemes ügyet is támogatnak a készítők:

Közös döntés alapján, amennyiben a klip megjelenésétől számított 3 napon belül a Youtube videó alatt összegyűlik 10000 komment, akkor 500.000 forinttal támogatják a Tűzoltó utcai Gyermekklinika lakóinak gyógyulását. Ehhez semmi mást nem kell tenned, mint hagyni egy bármilyen kommentet a klip alatt.

Azonban itt nem állnak meg: minden "sikeres" 3 napos periódus 500-500 ezer forintos támogatást jelent a kórház részére! Természetesen egy adott fő több kommenttel is segítheti ezt a nemes ügyet!

Nagyon érdekes lesz megnézni, ahogy a két generáció és a két egészen különböző stílus találkozik, összefonódik és egy nagy egészet ad ki. A klip minden platformon elérhető lesz, hallgassátok örömmel és segítsetek ebben a szuper kezdeményezésben: nektek csak egy komment, a gyermekeknek óriási segítség, a művészeknek elismerés, az adakozás pedig mindenkinek öröm:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás