promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Korda György leesett a színpadról, csúnyán végződött a koncert a stadionban, de már ő is csak nevet rajta
Borítókép:  Médiaklikk
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Kellemetlen baleset érte Korda Györgyöt.

Korda György egy élő legenda, akiért nagyon sokan rajonganak az országban. Ha megnézünk egy koncertjét, azt láthatjuk, hogy a színpad előtt fiatalok és idősek együtt tombolnak és éneklik hangosan az összes örökzöld slágert, ami a 84 éves énekes nevéhez kötődik. Korda György rendkívül hosszú karriert futott be, és még mindig nem akarja abbahagyni. 

Egyértelmű, hogy őt is a közönség szeretete élteti, és amíg bírja, addig biztos, hogy színpadra fog állni mikrofonnal a kezében, és énekelni fog.

Korda Györgyöt és Balázs Klárit most a Csináljuk a fesztivált! új évadjában láthatjuk a Duna TV-n, de nem is olyan régen a Magyarország, szeretlek! című sztárvetélkedőben is játszottak. Korda Gyuri bácsi itt elmesélte, melyik volt élete legkellemetlenebb fellépése, ami közben nemcsak leesett a színpadról, de még be is ürített a nadrágjába.

Ez persze nem mostanában történt, a történet jóval régebben, 1969-ben esett meg, mégpedig Rio de Janeiro-ban. Mivel abban az időben Szlovákiába nem lehetett kimenni, hát úgy volt vele, bevállal egy koncertet Brazíliában; de utólag már azt kívánja, bár ne ment volna oda.

Korda György egy hófehér nadrágban és egy fekete, tábornoki zakóban lépett fel a Maracana Stadionban - közel 50 ezer ember előtt -, de a koncert előtt elkövetett egy óriási hibát. Ugyan figyelmeztették, hogy a vízből nem szabad inni, mert nem tisztított, ő mégis rábukott egy ivócsapra. A baj ezután következett.

„Énekeltem ezt a szörnyűséget, és az egyik magas hangnál csak egy reccsenést hallottam. A gatyámon, a fehér gatyán valami történt. Nem volt elég az, hogy leégtem a dallal, hogy menjek ki, hogy ne hátulról menjek? Megpróbáltam hátra menni, de elfelejtettem, hogy két lépcső van, és hátra estem”

- mesélte a Magyarország, szeretlek!-ben Korda György.

Játékostársai és a stúdió közönsége is hangosan nevetett, miközben hallgatta a kellemetlen történetet, Ganxsta Zolee viszont annyira röhögött, hogy a végén már a földön feküdt.

A 69-es Rio de Janeiroi Táncdalfesztivál fellépője volt Korda György, aki ott esett át élete legkellemetlenebb fellépésén... a szó szoros értelmében. De milyen sztorikat kapunk még Tőle a 60-as, 70-es évekből? Kiderül ma este 19.35-kor a Csináljuk a fesztiált! évadnyitó adásában. #dunatv #video #csinaljukafesztivalt #konnyuzene #magyarorszagszeretlek

Posted by Duna Televízió on Saturday, November 25, 2023
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás