promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi csillagjóslás – június 13: a hónap 13-ik napja katasztrofális hatással lehet az Ikrekre és a Skorpióra is, de mindenre van megoldás.
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A szingli Bikáknak most alaposan a csúcson van a vonzerejük, a Baknak pedig pont a kapcsolatában állhat be egy gyökeres változás. Vajon rossz, vagy éppen jó hatással lesz rád a 13-as szám ebben a hónapban? Nézzük, hogy mire figyelmeztet a mai napi horoszkóp!

Kos (március 21. - április 20.)

Furcsa jeleket küldenek feléd jelenleg a bolygók. Nem szeretsz hazudni, de az úgymond kegyes félrevezetéseket néha nem lehet elkerülni. Mérlegelned kell, hogy ha elmondod az igazat, akkor több kárt okozol vele, mint hasznot. Ha a jó ügy érdekében teszed, és minden téged igazol, akkor nincsen ezzel semmi baj. Próbálj meg mindenben pozitív maradni, és vetítsd ki ezt a környezetedre is.

Bika (április 21. - május 20.)

Ma nagyon meg tudod találni mindenkivel a közös hangot, és sikeresen tudsz kommunikálni az emberekkel. Ezt a munkád során is kihasználhatod, de az ellenkező nemre is nagy hatást tudsz gyakorolni. Szingliként lehet nem ártana neked egy randi. Használd a vonzerődet, de azért ne ess túlzásokba. Azonban felütheti a fejét egy probléma, amit mindenképpen egyedül kell megoldanod.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Sajnos ritka pocsék hatással lehet ma rád a 13-as szám. Ha meglátod valahol, akkor nem is ártana ezt kerülni. Biztosan ismered a mondást, hogy a türelem, rózsát terem. Ez jelenleg fokozottan igaz lehet rád. Ne ugorj bele felelőtlenül a dolgokba, hanem várd ki a megfelelő pillanatot. A pénztárcádat is megkímélheted, mert benned van az, hogy teljesen feleslegesen, hirtelen fogsz megvásárolni valamit.

Rák (június 22. - július 22.)

Nem igazán érzed magadat illetékesnek egy problémában, de mégis rád maradhat a hálátlan feladat, hogy megoldd. Itt köszönetet nem igazán fogsz kapni, inkább csak békét kell teremtened. Próbáld meg kerülni a nem kedvelt rokonokat, elég rossz hatással lehetnek rád. Amúgy sem vagy csúcsformában, de szép lassan visszalendülsz majd.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Átgondoltan, valamint megfontoltan tudsz cselekedni mindenben. Ennek meg is lesz az eredménye, szóval ügyesen használd ki. Az a legjobb, ha minden lehetőséget alaposan átgondolsz, ami változást hozhat az életedben. Lehet nem éppen felhőtlen a párkapcsolatod mostanában, de meg fognak oldódni a gondok. Nem árt, ha mindketten engedtek picit az elvárásokból.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

A kapcsolataid vagy a rokonságod révén előnyös helyzetbe kerülhetsz. Nem szégyen ezt kihasználni, olykor mindenkinek szüksége lehet egy kis hátszélre. Lassan elérkezik a pont, amikor kívül-belül rendet kell tenned magadban. Ha ez jól sikerül, akkor újra tele leszel energiával, és át fog járni az életöröm. Ezt a környezeted is észre fogja venni.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Komoly lehetőséget kínálnak a bolygók arra, hogy megismerkedj valakivel. Ha már van párod, akkor sokkal jobban elmélyülhet a kapcsolatotok a következő időben. Néhány gond miatt egy kicsit korlátozva érezheted magadat. Próbáld meg kitakarítani a fejedből a felesleges dolgokat. A kevesebb probléma jóval türelmesebbé is fog tenni.

Skorpió (október 24. - november 22.)

A hónap 13-ik napja előhozhatja a felelőtlen énedet. A munkád sem úgy megy, ahogy szeretnéd, de össze kell szedned magad. Sok bonyolultabb döntést kell meghoznod a következő napokban, de ezekbe nem kell egyedül beleugranod. Nyugodtan kérd ki a barátaid, vagy a családod segítségét. Próbálj meg tisztán látni, és előre tervezni. A váratlan helyzetek eléggé sarokba szoríthatnak, de a legfontosabb, hogy ne ess pánikba, mindent meg lehet oldani.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Oda kell figyelned, mert néhány óvatlan kijelentésedet felhasználhatják ellened. Ha kedvezőtlen megvilágításban tűnsz fel, az most nagyon nem tenne jót az önbizalmadnak. Lassan az anyagi gondjaid is helyre rázódhatnak. Lehet nem ártana kicsit spórolnod, de később erre már nem lesz szükséged. A hónap elején azért még érdemes megfogni a pénz mindenképpen.

Bak (december 22. - január 20.)

Nagy lelkesedéssel vághatsz bele mindenbe, ha nem engeded meg magadnak, hogy apróságokon fennakadj. Jó ötleteid, és megoldásaid lehetnek, így muszáj kihasználnod őket. Ha van kapcsolatod, akkor végre rájöhetsz, hogy nem szabad mindent szóvá tenned. Neked is van sok hibád, és ezekből párat vissza is kell szorítanod.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Nehézségeid lehetnek. Olyan problémák vehetnek körül, amiket nagyon nehezen veszel észre. Talán jó lenne megejteni egy őszinte beszélgetést a családoddal, vagy a barátaiddal. Olyan döntések mellé állhatsz be, amik abszolút nem fognak előrevinni. A bolygók megadják a lökést, hogy változtass az életeden, viszont ha nem élsz vele, akkor csak magadat okolhatod.

Halak (február 20. - március 20.)

Különleges, és kicsikét nehéz szituációk kerülhetnek előtérbe. A tapasztalatod elég erős segítség lehet abban, hogy átlendülj ezeken a dolgokon. Remek tanácsokat kaphatsz a közeli környezetedtől, de ezeket valahogy bele is kell építened az életedbe. Most kockázatot rejt magában, ha olyanokban bízol meg, akik nem állnak hozzád közel. Erre nagyon figyelj, különben a végén még hátba támadnak.

Ne feledd, a horoszkóp a jóslataival csak útmutatást ad a csillagjegyednek, a döntés mindig a te kezedben van!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás