promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi csillagjóslás – december 13: a hónap tizenharmadik napja a Mérlegnek és a Vízöntőnek is balszerencsét hozhat
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az Ikrek kreativitása a csúcson lehet, és óriási baj, ha ezt nem használja ki, míg a Nyilast az érzékenysége terelheti le a helyes útról. Muszáj koncentrálnod, mert ha most hibázol, amiatt lehet az egész heted felborul. Nézzük, hogy mire figyelmeztet a mai napi horoszkóp!

Kos (március 21. - április 20.)

Bármi is történik, mindig tartsd a szemed előtt a célodat. Ez kiváló lehetőség arra, hogy kialakíts magaddal szemben egy egészséges rutint. Ne feledd, hogy ez csak lépcsőzetesen megy, nem fog azonnal minden sikerülni. A héten koncentrálj arra is, hogy javítsd a másokkal való kapcsolatodat. Legyél gyengéd, mert a sebezhetőség olykor egészséges.

Bika (április 21. - május 20.)

Kifejezetten benned lehet a maximalizmus, de inkább ne ragaszkodj ahhoz, hogy tökéletes legyen minden. Csalódást kelthetsz magadban ezzel, amikor állandóan ezt várod el magadtól. Az embereket az apró hibáival szeretjük. Tudd, hogy mik az erényeid, és mik azok, amikben nem vagy jó. Ne feledd, hogy amiket más embereknél látsz, az többnyire inkább illúzió.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Ne csak a munkáddal foglalkozz, hanem próbáld meg kiengedni magadból a belső művészt. Talán elhanyagoltad kicsit a kreativitásodat, ami egyáltalán nem jó. Örömet találhatsz az önkifejezésben, ami fel tud tölteni energiákkal. Jelenleg új hobbikat is fel tudsz fedezni. Csak érezd jól magad, ennyi a lényeg, és ne feszülj rá semmire.

Rák (június 22. - július 22.)

Romantikus hangulatba kerülsz, és jóval érzékenyebb lehetsz a kelleténél. Ha a munkáddal akarsz haladni ez nem túl jó. Próbáld meg ezt félretenni, amíg a feladataidra kell koncentrálnod. Sok minden frusztrálhat, amit nem ártana helyretenned magadban. Beszélgess a pároddal, vagy a barátaiddal este, és ha teheted, önts ki nekik a szívedet.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

A munkád ma a szokásosnál nagyobb összpontosítást és koncentrációt igényelhet. Próbálj meg kisebb szüneteket tartatni, és így elkerülheted a hibákat. Elég ha olykor hátradőlsz, lehunyod a szemed, és csak pillanatokra kikapcsolod az agyad. A nap végére elégedettnek kell érezned magadat azért, amit elértél.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Általában szeretsz a figyelem középpontjába kerülni, de ez most eléggé visszaszorulhat, és nem is baj. Vonulj kicsit vissza a reflektorfényből, és irányíts a háttérből. Így még fokozottan úgy alakulhatnak a dolgok, ahogy te szeretnéd. A legtöbb ember, akinek nagyobb teret adsz, mind a kezedre fog játszani. Ezt igyekezz kihasználni.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Ismét bosszantó szituációkba keveredhetsz, amiket a helyén kell kezelned. Összevitatkozhatsz egy közeli ismerősöddel, de akár a szomszéddal is. Próbáld meg kerülni a konfliktusokat, amiket nem is szabad komolyan venned, mivel félreértéseken alapszanak.  Este érezd jól magadat a bőrödben, és hódolj annak a hobbinak, amit imádsz.

Skorpió (október 24. - november 22.)

A mai napon elég erősen szükséged lesz a rutinodra. Próbáld meg használni a már korábban bevált ötleteidet, így elkerülhetnek a kudarcok. Közben így is rengeteget fejlődhetsz, mivel mostanában napról napra erősebb leszel fejben. Vesd bele magadat a teendők sűrűjébe, és igyekezz tenni a jövődért.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Kissé feszült lehetsz ezen a napon, amit nem szabad kivetítened a környezetedre. Érzékenyebb is vagy a kelleténél, és lehet valaki akaratlanul meg fog sérteni. Ne vedd ezt most komolyan, máskor csak szimplán nevetnél rajta egyet. Ne gyűjts semmilyen sérelmet magadban, és próbáld meg kikapcsolni az agyadat.

Bak (december 22. - január 20.)

A naponta apránként elvégzett munka végre meg fogja hozni a gyümölcsét. Élvezni fogod, hogy látszik a szorgalmadnak az eredménye, és ezt ki is kell élvezned. Költekezésben kicsit elszaladhat veled a ló. Ne dőlj be semmilyen akciónak, mert olyan dolgot fogsz vásárolni, amire alapból semmi szükséged nincs. Ezek az akciók az interneten most amúgy is mindig megtalálnak.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Nagyon úgy néz ki az üzletben veszteség érhet, de ugyanez a helyzet a családi kasszánál is, ha nincs ilyen érdekeltséged. Fel kell készülnöd egy váratlan veszteségre, vagy kiadásra. Ha nehéz helyzetbe kerülsz, akkor félre kell tenned a büszkeséged, és segítséget kérni valakitől. Ha ezt megoldottad utána teljesen fel fogsz lélegezni.

Halak (február 20. - március 20.)

Lehet elfeledkeztél valamiről, ami nagyon fontos lehet. Próbáld meg összeszedni a gondolataidat, és magadat is. A szétszórtságod súlyos visszaesést okozhat a teljesítményedben. Nagy lehet rajtad a teher mostanában, viszont nem szabad összeomlanod. Próbáld meg mindenben a megoldást keresni. Most a közeli barátaid a segítségedre lehetnek.

Ne feledd, a horoszkóp a jóslataival csak útmutatást add a csillagjegyednek, a döntés mindig a te kezedben van!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás