promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kendall Jenner lábmelegítője olyan, mintha két golden retriever ölelgetné a lábszárát
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Kendall Jenner elég érdekesen nézett ki Aspenben.

Kim Kardashian féltestvére, Kendall Jenner jelenleg a világ egyik legfelkapottabb modellje, csak úgy kapkodnak utána a szakmában, ami érthető, mivel valóban gyönyörű, az alakja pedig egyszerűen hibátlan. Szinte az összes nagyobb márkával és tervezővel együtt dolgozott már az utóbbi években, a követőtábora pedig folyamatosan csak nőtt, jelenleg is elképesztően sokan, több, mint 268 millióan követik őt Instagramon.

Kendall Jenner bizonyos szempontból egy modern divatikonnak számít, bár megesik, hogy kifejezetten érdekes, mondhatni furcsa ruhákat ölt magára. Azt is hozzá kell tenni, hogy ami egyesek számára furcsa, az mások szerint egyenesen zseniális, szóval könnyen lehet, hogy a mostani szettje is olyan hatással lesz a követőire, hogy a következő időszakban mindenki őt fogja utánozni.

A minap a fantasztikusan szép, és a sztárok által rendszeresen preferált Aspenben készült pár friss lesifotó a 27 éves Kendall Jennerről, aki igazi jelenségnek számított, és nemcsak a gyönyörűsége miatt, hanem azért is, mert a méretes lábmelegítője úgy nézett ki, mintha két golden retriever ölelgetné a lábszárát – egyes kommentek szerint egészen bizarr volt a látvány.

Persze Kendall Jenner ettől függetlenül remekül nézett ki, szóval csak pár rosszakaró szólogatott be neki a furának nevezhető lábmelegítő miatt – itt lehet megnézni a topmodellről készült friss lesifotókat, amiket Aspenben csinált róla egy fotós:

Borítókép:  Profimedia
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás