promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Arnold Scwarzeneggert élő adásban égették be, a nézők sokkoltak, de nem úgy Arnold, aki mókásan válaszolt
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

50 éve történt a híres jelenet, amolyan kis tévétörténeti kuriózum.

Arnold Schwarzenegger Hollywoodban óriási utat járt be, és minden egy kis osztrák faluban kezdődött még a második világháború után, és ebben a kis faluban ma is rengeteg dolog őrzi a nagy színész nevét, még egy múzeum is, amely a szülőházából lett kialakítva. Arnold pedig rendszeresen haza is jár. Amerikában azonban nem volt könnyű az elején a Feláldozhatók és a Terminátor-filmek sztárjának, aki az elején még nagyon törte az angolt. Aztán később Kalifornia kormányzója, majd úja rengeteg nagysikerű film sztárja.

Sportoló, aki elképesztő versenyeket nyert. Szóval akárhog is nézzük, az életmű nagyon szerteágazó, és mindamallett, hogy tele van felemelő és nagyszerű pillanatokkal, bizony nagyon sok fura kis videót is el lehet róla érni az interneten, és főleg a YouTube-on manapság is. A későbbi színész 1968-ban vándorolt ki Amerikába, és 1969-ben már meg is kapta élete első fontos filmszerepét, amely a Hercules New Yorkban című filmben volt.

Fura akcentusa volt, és ez néha maga a humor forrása volt a filmjeiben, miközben a sztár neve is azonnal felkeltette a figyelmet bárhol.

Végül 1982-ben a Conan, a barbár hozta meg neki a világhírt, ám az első filmszerep és a angy világhírnév között eltelt időszakban is számtalan filmben szerepelt, sőt, a tévében is megfordult nagyon sokszor, és ehhez köthető egy nagyon érdekes felvétel, ami elérhető a angy videómegosztó csatornán is. A színész 1973-ban szerepelt a The Dating Game című amerikai műsorban, ahol vicces megjegyzést kapott. Miután felsorolta a testméreteit, a vele szemben ülő nő megkérdezte, hogy akkor a testén lefelé haladva csökkennek a méretek? Arnold azonnal érezte a célzást, válasza azonban megfontolt volt és könnyed, bár talán egy kis zavart lehet érezni. 

Erre nem számított:

(via Muscleandfitness)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás