promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Arnold Schwarzenegger olyan rettenetesnek tartja az egyik filmjét, hogy azzal kínozni lehet
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Arnold Schwarzenegger elég letaglózó véleménnyel van a magyarok egyik kedvencéről.

Arnold Schwarzenegger volt a '80-as, '90-es évek egyik legnagyobb, legizmosabb akcióhőse, aki sorra ontotta magából a jobbnál jobb, közönségkedvenc filmeket. Magyarországon is rengetegen kedvelik őt, hiszen Terminátorként igazán maradandót alkotott, a munkáival hatalmas boldogságot okozott a hazai rajongóinak az utóbbi évtizedekben – aki szeretné tesztelni magát Arnie filmjeivel kapcsolatban, az itt megteheti ezzel az izgalmas kvízzel:

Persze Arnold Schwarzenegger karrierjében is voltak nem túl fényes pillanatok, hiszen szinte senki se képes arra, hogy kizárólag tökéletes filmekben szerepeljen. Arnie viszont annyira őszinte, hogy simán lehúzza a sárga földig még a saját filmjeit is, sőt, egészen konkrétan elárulta, hogy szerinte melyik a legrosszabb alkotás, amiben valaha is szerepelt – a válasznak pedig nem minden magyar rajongója fog örülni.

„Amikor a gyerekeim nem tudnak viselkedni, csak elküldöm őket a szobájukba, és megnézetem velük tízszer a Vörös Szonját. Örökre megtanulják a leckét”

mondta Arnold Schwarzenegger, aki szerint az 1985-ben bemutatott alkotás volt a pályafutása mélypontja.

A Vörös Szonja című epikus fantasy film főszereplője Brigitte Nielsen volt, Arnie mondhatni mellékszereplőként volt látható az alkotásban, amit annak idején rendesen lehúztak a kritikusok, nagyot bukott anyagilag, jelenleg pedig 5.1-es IMDb értékeléssel „büszkélkedhet” – Magyarországon mégis sokan imádják, mivel a VHS időszak egyik kiemelkedő darabja volt, ami hangalámondással terjedt kézről kézre, így többen is kellemes emlékként tekintenek rá.

Tény, hogy a Vörös Szonja nem minden idők legjobb, legigényesebb alkotása, de az is biztos, hogy megvannak a maga pillanatai, helyenként nagyon szórakoztató tud lenni, és egyáltalán nem olyan rossz, hogy Arnold Schwarzeneggernek szégyenkeznie kelljen miatta – vagy hogy kínzóeszközként kelljen felhasználnia a gyerekeivel szemben.

Íme egy jelenet a Vörös Szonja című filmből, ráadásul magyar hangalámondással, hogy igazán hangulatos legyen felidézni Arnold Schwarzenegger klasszikusát:

Ha pedig érdekel, melyik filmje elkészítését bánta meg Sylvester Stallone, akkor ebben a cikkünkben van a válasz:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás