promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
 Képkvíz: felismered Arnold Schwarzenegger filmjeit egyetlen képkockáról? Nem lesz egyszerű a 10/10
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Arnold Schwarzenegger rajongói most próbára tehetik magukat ezzel az izgalmas képes kvízzel.

Ha valakinek azt mondják, hogy „akcióhős”, akkor jó eséllyel egyből Arnold Schwarzenegger jut eszébe. Az osztrák testépítőből globális szupersztárrá váló sportember/színész az utóbbi évtizedekben egy igazi ikonná vált, akinek a filmjeit világszerte imádják az emberek, Magyarországon is számtalan rajongója van – nem csoda, hogy a Terminátorban használt szövegét, a „még visszatérek/I'll be back”-et napi szinten használják mindenhol.

Hosszasan sorolhatnánk, hogy milyen remek filmekben szerepelt már Arnold Schwarzenegger, de erre semmi szükség, hiszen mindenki fel tud sorolni tőle fejből legalább 5 olyan alkotást, ami nagy hatással volt rá fiatalon, vagy akár még most is – nincs mit szépíteni, Arnie tényleg egy olyan híresség, akinek mindenhol ismerik az arcát, a munkáját és a félelmetes izomzatát.

Milliószor láttuk már Arnold Schwarzenegger filmjeit a tévében, jó eséllyel most is megy valahol az egyik, és ezzel nincs is semmi gond – sőt, a legtöbben rögtön ott ragadnak a képernyő előtt, ha meglátják Arnie arcát.

Már csak az a kérdés, hogy vajon képes vagy felismerni Arnold Schwarzenegger filmjeit mindössze egyetlen képkocka alapján?

Ha kíváncsi vagy a válaszra, akkor töltsd ki az alábbi képkvízünket, és teszteld a tudásod, hogy mekkora rajongója vagy Arnie-nak és a filmjeinek – sok sikert, nem lesz egyszerű elérni a 10/10-et:

Tetszett a kvíz? Akkor ezeket is ajánljuk figyelmedbe:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás