promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Brutális átalakulások kvíze: felismered a világsztárokat elmaszkírozva? Szinte lehetetlenség elérni a 10/10-et
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Rengeteg színész egészen felismerhetetlenné válik egy szerep kedvéért, de vajon neked sikerül felismerned őket?

Hollywoodban rengeteg olyan színész van, aki folyton keresi a kihívást. Egyesek a szerep kedvéért való fogyás/hízás hálátlan játékával élnek, ha adódik rá lehetőség, míg mások bevállalják, hogy akár hosszú-hosszú órákon keresztül ücsörögjenek egy székben, amíg a sminkmesterek/maszkmesterek dolgoznak rajtuk, hogy teljesen felismerhetetlenné válhassanak – a Stranger Things főgonoszának például napi 7-8 órájába telt átalakulnia:

Az utóbbi évtizedekben rengeteg hatalmas sztár vállalt be egészen brutális átalakulást egy-egy film kedvéért, a legtöbbször óriási sikerrel, hiszen a közönség mindig elképed azon, hogy egyesek mit meg nem tesznek annak érdekében, hogy igazán el tudjanak merülni egy szerepben – bár a színészek mellett ez a különböző szakemberek munkáját is dicséri, mivel az adott híresség a csillagokat is leszínészkedheti az égről, ha a maszkja/sminkje gagyi.

Szinte minden évben van legalább egy olyan megdöbbentő eset, mikor tényleg csak ámulni tudunk, hogy milyen durván átalakult valaki egy filmben.

Már csak az a kérdés, hogy vajon képes vagy felismerni az elmaszkírozott, átalakított világsztárokat mindössze egyetlen képkocka alapján?

Ha kíváncsi vagy a válaszra, akkor ezt a kvízt neked találtuk ki, mindössze 10 kérdésre kell válaszolnod – de előre szólunk, nem lesz egyszerű dolgod, ha a 10/10 a célod:

Tetszett ez a kvíz? Akkor ezeket is ajánljuk figyelmedbe:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás