promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Sztárkvíz: Vin Diesel is álnevet használ, képes vagy kitalálni a világsztárok valódi neveit? Nagyon kevesen tudják 10-ből 10-re a választ
Borítókép:  Vin Diesel / Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Rengeteg híresség van, akik valójában teljesen más névvel születtek, mint amivel sztárokká váltak. Kitalálod a valódi nevüket?

Nem mindenki születik olyan névvel, ami jól mutat mondjuk egy hatalmas filmposzteren, bár akadnak olyan színészek, akiket ez egyáltalán nem érdekel (például: Benedict Cumberbatch). Viszont akik úgy érzik, hogy könnyebben be tudnak futni egy jól hangzó álnévvel, azok általában meghozzák a döntést, és onnantól kezdve szinte kettős életet élnek, hiszen a világ túlnyomó részén egy nem létező nevet kiabál a tömeg utánuk.

Számtalan olyan világsztár van, akikről sosem gondolnánk, hogy álnevet használnak, hiszen egyesek olyan valódinak tűnő nevet választanak maguknak, hogy eszünkbe se jutna hamisnak gondolni azt. Persze vannak, akik nemcsak a hangzás miatt döntenek egy álnév használata mellett, hanem személyes okaik vannak rá, mivel például így akarnak tisztelegni valaki előtt, vagy követnek egy családi tradíciót.

Alábbi tudáspróbánkban, kvízünkben 10 olyan hírességet fedünk fel, akik valójában álnévvel lettek szupersztárok. Már csak az a kérdés, hogy ki mennyiről tudja lerántani magától a leplet, és kitalálni, hogy igazából milyen névvel születtek a felsorolt, világszerte ismert és elismert színészek, zenészek. Mindenki felkészült? Kvízre fel!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás