promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Kelemen Anna álnéven dolgozik az ATV híradójában

Kelemen Anna álnéven dolgozik az ATV híradójában

Borítókép:  RTL Klub
Színes
Kategória fejléc
Promotions

Kelemen Anna már évek óta az ATV alkalmazottja.

Ki tudja, hány Kelemen Anna él összesen Magyarországon. Nemrég az Exatlon Hungary egykori versenyzője, Herczeg-Kis Bálint bejelentette, hogy összeköltözött barátnőjével, Kelemen Annával. No, persze nem az egykori pornószínésznőről van szó, hanem a fiatal sportember 20 éves párjáról, akit szintén Kelemen Annának hívnak.

Bizony a szexista playmate mellett nem lehet könnyű Kelemen Annaként élni, pláne nem lehet ezzel a névvel híradót vezetni. Ezzel az ATV egyik műsorvezetője is tisztában volt, ezért változtatta meg a vezetéknevét, mikor megkapta a munkát.

„Kelemen Annaként anyakönyveztek annak idején, és ezen a néven éltem az éle­temet egészen addig a pillanatig, amíg fel nem vettek az ATV-hez. Az akkori főnököm azt tanácsolta, hogy vá­lasszak magamnak egy olyan ne­vet, amit még nem használ más. Nemes Lídiának hívták a dédnagymamámat, akit nagyon-nagyon szerettem. Sajnos már meghalt, ezért az ő nevét vettem fel”

– nyilatkozott még évekkel ezelőtt a Bors-nak Kelemen Anna, akit az ATV nézői Nemes Annaként ismernek.

Mikor a szilikonnal és botoxszal felturbózott Kelemen Anna megtudta, hogy egy névrokona vezetéknevet változtatott a munkája miatt, nagyon megörült.

„Nem ismerem őt, nem is hallottam még róla, de valószínű így tűnt a leglogikusabbnak. A Kelemen Anna név már tényleg foglalt általam. Belőlem csak egy van. Na jó, csak bizonyos értelemben. Egyébként biztosan élnek még rajtam kívül más lányok is ezzel a névvel, de egyik névrokonommal sem találkoztam soha. Páratlan vagyok.”

Ezek után nézzük meg a két Kelemen Anna közti különbségeket, és mindenki döntse el, hogy melyikük tetszik neki jobban.