promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kitálalt Sylvester Stallone: ezért utálták egymást Arnold Schwarzeneggerrel
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Stallone bevallotta, miért utálták egymást Schwarzeneggerrel.

Arnold Schwarzenegger és Sylvester Stallone a 80-as, 90-es évek két meghatározó akciósztárja volt, akik eleinte nagyon nem szimpatizáltak egymással. Sokan azt gondolhatnák, hogy a két színész balhéi és összeszólalkozásai csupán megjátszott ugratások voltak, de ez nem így van. Sylvester Stallone nemrég interjút adott a Forbes-nak, amiben arról is beszélt, hogy annak idején miért utálták egymást Schwarzeneggerrel.

„Mi tényleg nagyon nem bírtuk egymást, mert, és ez talán hiú kijelentésnek tűnhet, de szerintem mindketten egy bizonyos, azóta valójában nem nagyon látott műfaj úttörői voltunk akkoriban. Szóval versenyeztünk, mert ilyen az ő természete, nagyon szeret versenyezni, ahogy én is. Ez úgy gondolom, segítette a műfajt, de mi a kamerákon kívül is rivalizáltunk, ami egyáltalán nem volt egészséges dolog. Azóta persze nagyon jó barátok lettünk.”

A Rocky és a Terminátor később olyan jó barátok lettek, hogy még idén Halloweenra is készültek egy közös fotóval. A legendás akciósztárok Rambo-késekkel és Halloween tökökkel pózoltak a kamerának Arnold otthonában.

(Fotó: Profimedia)

A Paramount+-on debütált sorozata, a Tulsa King kapcsán azt mondta, hogy a benne alakított karakter, Dwight sokkal közelebb áll a valódi énjéhez, mint mondjuk Rocky vagy Rambo. Véleménye szerint ez a széria egy szükségmegoldás volt a számára, hiszen sajnálja, hogy ma már a sorozatok sokkal menőbbnek számítanak azoknál a típusú filmeknél, amiket ő szeretett régen csinálni. Ennek ellenére mégis boldog, hogy valami olyasmit valósíthatott meg, amit mozifilmként nem lehetne.

A Tulsa King első részei már elérhetők a Paramount+-on és online is; a nézői visszajelzések alapján igen nívósra sikerült ez a széria, azonban a kritikusokat eléggé megosztották a látottak.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás