promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Sylvester Stallone egyetlen film elkészítését bánta meg, de azt nagyon
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Könnyen lehet, hogy a magyarok egy része nem fog egyetérteni most a Rocky sztárjával.

A magyarok egyik örök kedvence Sylvester Stallone, aki a Rocky-, illetve a Rambo-szérián kívül is elképesztően sok remek filmben szerepelt a sok-sok évtizede tartó pályafutása során. A 76 éves, legendás akcióhős a rajongók legnagyobb örömére most is aktív és sikeres, ráadásul menőbb, mint valaha – aki szeretné tesztelni a tudását Sly filmjeiből, az ezzel az izgalmas képkvízzel megteheti:

Szinte lehetetlenség eldönteni, hogy melyik volt Sylvester Stallone legjobb filmje, olyan sok közkedvelt alkotást hozott nekünk, de persze az ő karrierjében is elkerülhetetlen volt, hogy becsússzon 1-2 nem annyira minőségi alkotás, amiknek az elkészítését utólag már megbánta – a világsztár elárulta, hogy melyik szerinte melyik a legpocsékabb filmje, a válasz pedig lehet, hogy meg fog lepni pár embert.

„Magasan az eddigi legrosszabb filmem... talán az egyik legrosszabb film az egész Naprendszerben, és ebbe beletartoznak azok a földönkívüli alkotások is, amiket még sosem láttunk... az Állj, vagy lő a mamám!-nál még egy laposféreg is jobb forgatókönyvet tudna írni”

– mondta Sylvester Stallone, aki ezzel lehet, hogy rendesen elszomorított pár magyar rajongót, hiszen itthon a közönség nem utálja annyira az 1992-ben bemutatott Állj, vagy lő a mamám!-at, mint ő.

Lehet, hogy Sylvester Stallone azért bánta meg ennek az alkotásnak az elkészítését, mert rossz emlékei fűződnek hozzá, hiszen Arnold Schwarzenegger tréfája miatt vállalta csak el. Állítólag a Terminátor sztárjának az asztalát is megjárta az Állj, vagy lő a mamám! forgatókönyve, és szerinte is rettenetes volt, de tudta, hogy Sly annyira versenyzik vele, hogy ha elhiteti Hollywoodban, hogy el akarja vállalni a projektet, akkor az akcióhős egyből lecsapna rá, hogy elhappolja előle a filmet – és végül így is lett, zseniálisan gonosz húzás volt ez Arnie-tól.

Utólag persze már mindketten nevetnek a dolgon, de annak idején nem kis fejfájást okozhatott ez Sylvester Stallone-nak, hiszen Arnold Schwarzenegger szívatása miatt elvállalt egy förtelmes filmet.

Itt bárki felidézheti az Állj, vagy lő a mamám!-at, hátha valaki elfelejtette már:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás