promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tóth Gabi szentendrei otthonáról sosem látott képet mutatott
Borítókép:  Profimedia/ Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Tóth Gabi ritkán látott szegletét mutatta be a házának.

Tóth Gabiról az elmúlt időszakban nagyon sokat lehet olvasni a különböző oldalakon, legutóbb pedig egy hosszabb interjút is adott Papp Máté Bencével, így pedig olyan dolgokról is hallhattak az érdeklődők, amelyekről eddig nagyon keveset lehetett hallani a kapcsolatuk során. Ráadásul az utóbbi hónapokban nagyon sokszor együtt mozgott a páros neve Mikes Anna és Krausz Gábor nevével, ám Krausz és Mikes az Ázsia Expressz forgatásán vett részt, és a közösségi média oldalukat sem frissítették nagyon, így elsősorban Tóth Gabit figyelte jobban a média.

Közben Mikes Anna és Krausz Gábor is jelentkezett a közösségi oldalukon, szóval lassan minden helyreáll, a normális kerékvágásba.

Tóth Gabi most egy olyan képet posztolt a házáról, az otthonáról, amelyről eddig csak részleteiben láthattak kisebb képeket a rajongók.

A szentendrei ház egy kis részéről van szó. Korábban amúgy nagyon sok kép jelent meg a házról, amely az egyik legszebb településen található a Dunakanyarban. Régebben még nagyon sok felvételt láthattunk a közös felújítási projektről is. Láthattuk, ahogy újítják a házat, lés utána láthattuk már úgy is, hogy nagyon sok része fel volt újítva,

így többek között a nappalit is megcsodálhattuk korábban.

De rengeteg képen láthattuk azt is, hogy milyen elképesztő a kilátás, a panoráma a házból, és megérthettük, hogy miért szerettek bele még korábban ebbe az ingatlanba. Most Tóth Gabi megmutatta az álomkonyháját, amely tényleg szemkápráztató lett.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás