promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kvíz: még Bruce Willis sem tudna 10/10-et elérni, vajon neked menni fog?
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Úgy gondolod, hogy elég jól ismered a magyarok kedvenc akciófilmjét? Kösd fel a gatyádat, szinte lehetetlenség lesz 10/10-et teljesíteni ezen az izgalmas kvízen.

34 évvel ezelőtt a Die Hard - Drágán add az életed! tette igazi szupersztárrá a legendás Bruce Willist, aki bebizonyította, hogy Hollywoodban nem kell Sylvester Stallone-, illetve Arnold Schwarzenegger-féle izompacsirtának lenni ahhoz, hogy valaki elvigyen a hátán egy akciófilmet – néha elég az izmozás helyett pár jól irányzott, gúnyos beszólás, meg persze akkora karizma, mint a ház.

A Die Hard - Drágán add az életed! az egész világ kedvenc akciófilmjének számít, Magyarországon is rengetegen imádják, és még karácsonykor is ezt nézik, mivel ugyan folyamatos vita tárgya, de ez is karácsonyi film egyesek szerint – csupán egy kicsit erőszakosabb, mint mondjuk a Reszkessetek, betörők!, amiben Kevin McCallister talán még kegyetlenebb is a betörőkkel, mint Bruce Willis karaktere a terroristákkal.

Ezerszer láttad már a Die Hardot, és úgy érzed, hogy mindent tudsz róla? Bizonyítsd be, érj el 10/10-et ezen a kőkemény kvízen, amin talán még a legnagyobb rajongók is elbuknak!

Íme a kvíz, amivel tesztelheted a Die Hard tudásod – sok sikert, nem lesz egyszerű dolgod, főleg, ha a 10/10-re hajtasz:

Tetszett a kvíz? Akkor ezeket is ajánljuk figyelmedbe:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás