promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ilyen nincs: Szabó Zsófi elhagyhatja Magyarországot
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Szabó Zsófi dúsgazdag külföldi párja már alig várja, hogy felvállalhassa kapcsolatukat.

 

Bár a Jóban rosszban sorozatban megismert Szabó Zsófi válása, majd Shane Tususppal való botrányos szakítása után több módon és többször is utalt rá, elege lett a párkapcsolatokból és egy ideig nem randizik senkivel, azóta több bulvárhírekkel foglalkozó portál is arról számolt be, a színésznőre újra rátalált a szerelem.

Zsófi egyelőre nem erősítette meg, de nem is cáfolta, hogy egy párt alkotna a nála jóval idősebb, szír származású férfival, akivel már félreérthetetlen helyzetben is látták.

A tehetős ember állítólag drága karórák és luxusékszerek forgalmazásával foglalkozik. A kommentelők szerint az úriembernek felesége is van, de hozzá kell tenni, hogy ezek mind csak feltételezések, semmi sem bizonyítja, hogy Szabó Zsófinak valóban viszonya lenne a férfival. Mindenesetre az egyik hozzászóló szerint korábban pletykáltak arról, hogy az üzletember és felesége elváltak egymástól, csak nem szerették volna nagy dobra verni.

„A csávó lehet, szétment a nejével azóta, ez nekem kb. fél éves infó, akkor még volt family" 

- írta egy hozzászóló, aki figyelemmel követi a gazdag üzletember magánéletét.

Egy másik kommentelő szerint Szabó Zsófi egy közös nyaraláson is túl van új szerelmével, Montenegróban egyértelműnek tűnt, gyengéd érzelmeket táplálnak egymás iránt.

Szabó Zsófi Danny DeVito szír hasonmásával randizik külföldön. Nézzétek meg az oldalát, az utóbbi időben milyen sok helyről posztolt. Ennek az új, szír származású idősebb úr az oka. Van, ahová magángéppel repül, van, ahová normál járattal, de a kinti randi soha nem marad el. A legutóbb Montenegróban kapták őket lencsevégre, ahogy ölelkezve sétálnak. A fotót ezekben a percekben is árulja a „paparazzo", akit állítólag az idősödő, pocakos úr kért fel. Ő büszkén vállalná Zsófit, viszont Zsófi nem akarja, hogy nyilvánosságra kerüljön kettejük kapcsolat"

- idézi egy másik jól értesült felhasználó véleményét a Bors. 

Ha a szerelem tényleg olyan nagy köztük, és szeretnének közös életet, úgy az is előfordulhat, hogy Szabó Zsófi itthoni életét hátrahagyva elhagyja az országot a luxusélet reményében

Ha mindez igaz, és komolyabbra fordul köztük a dolog, akkor még az is megeshet, hogy Szabó Zsófi felrúgja itteni életét, hátrahagyva karrierjét és kisfiával együtt elhagyja az országot a luxusélet reményében.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás