promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Meghan Marklenek most olyan vádakkal kell szembenéznie amire lehetetlen felkészülni, mindenkit átverhetett a hercegné
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Meghan Markle sok mindenben különbözik a királyi családtól, egy valami azonban kiugró.

Az pedig az, hogy bármit is állít a hercegné, kifejezetten szereti az őt övező érdeklődést és a fotósokat. Bizonyára sokaknak feltűnt, hogy sok más sztárral ellentétben Meghanról nem szoktak előnytelen képek készülni, a hercegné szinte pózol ezeken a fotókon. Ez egyre több emberben ébresztett gyanút, hiszen lehetetlen, hogy soha egy rossz fotó se szülessen róla. Az embereknek teljesen beindult a fantáziájuk és egy elsőre igen vad elmélet kezdett szárnyra kapni, azonban ismerve Meghan kis húzásait tulajdonképpen elképzelhető, hogy van valóságalapja a történetnek.

A legutolsó ilyen fénykép, amely sok embernek a gyanúját felkeltette egy termelői piacon készült, ahová a hercegné kutyájával együtt látogatott ki. A kép bájos és idilli, Harry herceg felesége éppen zöldségeket és gyümölcsöket válogat, miközben bájosan mosolyog és végig a kamerába néz. Nem éppen ez a megszokott reakció egy hírességtől, aki nemrégiben még az őket üldöző lesifotósokra panaszkodott és éppen egy olyan szituációt mesélt el, amelyben férje édesanyja, Diana elhunyt.

A történetet azóta már többen is megcáfolták, így nem lehetünk biztosak benne, hogy az, amit Meghan mond erről az elméletről mennyire igaz: a hercegné szisztematikusan kijelentette, hogy sosem instruálja a fotósokat, nem ad nekik utasítást, vagy javaslatot ahhoz, hogy hogyan, milyen szögből, milyen tevékenység közben kapják őt lencsevégre.

Most a kép készítője is megszólalt, aki állította, hogy a hercegné hozzá sem szólt, semmilyen utasítást nem kapott tőle, sőt mi több, nem is őt akarta fotózni.

A fotós Katy Perry szintén a helyszínen lévő édesapja miatt akart kamerát ragadni, később vette csak észre, hogy a férfi kivel beszélget. Ezután készültek el a vitatott fotók, amelyek a TikTok felhasználókat is megihlették és rengeteg videó született a fotók elemzéséről.

Forrás: newsweek.com

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás