promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Meghan Markle dermesztően kínos videón két férfival, ebből már nem tud jól kijönni - a TikTok egyik legnépszerűbb tartalma
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A TikTok lett a kellemetlen videók előkerülésének egyik legjobb platformja.

Az elmúlt időszakban bizony nagyon sok fura hír jött Meghan Markle és Harry herceg háza tájáról, rengeteg pletyka foglalkozott a brit királyi család renitenseivel, persze főként a Sussexiek házasságával valami nagyon nincs rendben, és erre tendenciózusan kerestek is bizonyítékokat, viszont az egyik sem volt olyan, amely bizonyított volna bármit is. Viszont nem is olyan régen egy kisebb "válás" megkezdődött Meghan és Harry között, amely ugyan csak szimbolikus, mégis nagyon jól rávilágít arra, hogy végülis két különböző mentalitású embert hozott össze az élet.

A "szakítás" tárgya pedig igazából a nyilvánosság előtt elfoglalt szerep, úgy hírlik, hogy Harry inkább segélyszervezeteknél dolgozna szívesen a világ körül, mint tette ezt anno édesanyja, a egendás Diana hercegnő. MÍg Meghan Markle nagyobb szeletet szakítana ki inkább a showbizniszből, úgy hírlik, hogy például a jövőben a Dior reklámarca is lehetne, így pedig a sussexiek valószínűleg kevesebbet fognak együtt mutatkozni a nyilvánosság előtt,

de persze egymást támogatják a külön-külön projektek kapcsán.

Ha viszont kicsit tényleg arra vagyunk kíváncsiak, hogy milyen kínos pillanataiak vannak a nyilvánosság előtt, amely sokszor megszül egy-egy pletykát is, hiszen a viselkedéskutatók ezeket folyamatosan figyelik is. Szóval akkor a TikTok a legjobb hely a keresgélésre, hiszen ide tesznek fel olyan montázsokat az egyes userek, amelyek meglehetősen a szerepükből kizökkenve mutatják meg a hírességeket.

Legutóbb például egy olyan felvétel került ki erre a platform, amelyen Meghan meglehetősen kínos helyzetben látható, próbál érvényesülni, de csak egyre kínosabb lesz a helyzet. Rengeteg hozzászólás érkezett a videó alá, és mindenki külön-külön ki is elemezte valamennyi szereplő mozdulatait és gesztusait, hiszen mindenki kicsit különösen érezte magát ebben a helyzetben:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás