promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Meghan Markle hirtelen meggondolta magát: mégis kellenek a királyi címek
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Dagad a botrány a királyi családban: miközben III. Károly súlyos döntést hozott András herceggel kapcsolatban, Meghan Markle váratlanul meggondolta magát.

II. Erzsébet halála után csak még inkább eluralkodtak a belső viszályok a brit királyi családban. Bár édesanyja, Erzsébet többször is visszautasította a pedofilbotrányba került András herceg kérését, hogy a királyi család tagjaként visszatérhessen a közéletbe, a királynő halála után újra bepróbálkozott; ezúttal a bátyjánál, Károlynál.

András most abban reménykedett, hogy a testvére kegyelmével végre visszatérhet a királyi családhoz, és ezt a reményét csak tovább erősítette, mikor a király meghívta őt a skóciai Birkhall birtokra, hogy beszéljenek. A Metro értesülései szerint azonban III. Károly csak közölni akarta öccsével, hogy továbbra sem térhet vissza a közéletbe; András sírva fakadt, mikor meghallotta ezt.

Mindeközben nyugat felől is gyülekeznek a viharfelhők, ugyanis Meghan Markle hirtelen meggondolta magát, és úgy döntött, mégis küzdeni akar azért, hogy gyermekei - Archie Harrison Mountbatten-Windsor és Lilibet Diana Mountbatten-Windsor - megkapják a királyi címeket, amelyek véleménye szerint járnak nekik.

Neil Sean királyi szakértő szerint Sussex hercegnéje eddig nem foglalkozott a titulusokkal, most viszont teljesen megváltozott a véleménye. A szakértő úgy véli, ez annak köszönhető, mert Meghan látta, hogy Eugénia brit királyi hercegnőnek, és Beatrix hercegnőnek milyen jól jönnek a címek.

Ez egyértelműen egy váratlan pálfordulás Meghan részéről, azonban nem lesz egyszerű dolga, hiszen III. Károly Erzsébet királynő temetésén sem engedte meg fiának, Harry-nek, hogy egyenruhát viseljen, ráadásul a szertartás előtti vacsorára sem hívta meg a párt. Éppen ezért teljesen kizárt, hogy hagyni fogja, hogy a menye most olyan "hadjáratot" indítson a címekért, amit nem is a gyerekeinek, sokkal inkább a saját irigységének csillapítása végett akarna megszerezni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás