promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Meghan Markle a fél világot meglepte: eljött a békülés ideje, hosszú idő után békejobbot nyújtott?
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Olyasmit tett Meghan Markle, amire senki sem számított.

Meghan Markle egy időben szinte közellenségnek számított az Egyesült Királyságban, hiszen sokan egyedül őt hibáztatták azért, amiért Harry herceggel együtt hátat fordítottak a brit királyi családnak, és ezzel megsértettek szinte mindenkit, ráadásul közben hatalmas port kavartak. Most is fekete bárányként van kezelve az egykori színésznő, de úgy néz ki, hogy hamarosan fordulat következhet be – legalábbis, ha minden jól megy.

Meghan Markle nemrég elindított egy nagyon sikeres podcastet, aminek az Archetypes címet adta. A beszélgetős epizódokban eddig olyan vendégeket hallhattunk, mint például Mariah Carey, Paris Hilton vagy a híres teniszcsillag, Serena Williams, de úgy tűnik, hogy hamarosan még náluk is izgalmasabb beszélgetőpartnere lehet Harry herceg feleségénék, aki nem akármilyen gesztust tett.

Egyértelműen felfogható a békülés jelének is, hogy Meghan Markle sokak meglepetésére állítólag meghívta Vilmos herceg feleségét, Katalin hercegnét a műsorába, ahol egy egész epizódot szentelne neki, hogy a családról, munkáról és ennek a kettőnek az egyensúlyozásáról beszélgessenek.

Az biztos, hogy rengeteg figyelmet kapna Meghan Markle és Katalin hercegné beszélgetése, de elég valószínűtlen, hogy ez összejön majd. A brit királyi család még belső körforgásban lévő tagjai próbálnak tudatosan minél távolabb kerülni a botrányoktól, Meghan Markle és Harry herceg életében pedig szinte csak azok vannak, így jó eséllyel Katalin hercegné udvariasan vissza fogja utasítani a meghívást – főleg azok után, hogy a férje, Vilmos herceg állítólag elég dühös amiatt, hogy az öccse, Harry herceg írt egy „botránykönyvet”, ami elvileg január 10-én fog megjelenni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás