promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Íme a szőke csúcsbombázó, aki kis híján Harry herceg felesége lett Meghan Markle helyett, így néz ki most Chelsy Davy
Borítókép:  Ferrari Press Agency/Profimedia/BetterUp
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az elmúlt időszakban elképesztően turbulens korszakát éli a brit királyi család, II. Erzsébet halála után szinte új frontvonalak nyíltak a viszályokban. És miközben Harry herceg és Meghan Markle belső források szerint azon volt, hogy a nemsokára megjelenő dokumentumfilmjük és könyvük tartalmában kissé tompítsák egyes fejezetek tartalmát, addig bizony a való életben is folytatódtak a kis viszályok családon belül. Például végül nem jött össze Meghan Markle és III. Károly nagy találkozója sem, amely lehet, hogy megváltoztatott volna mindent nagyon rövid idő alatt.

Az utóbbi napokban pedig attól hangos a sajtó, hogy bejelentették, januárban már tényleg nem csúszik tovább, és megjelenik a várva várt könyv, Harry önéletrajz ihletésű alkotása, amely bizony kendőzetlen őszinteséggel mesél majd friss történeteket a királyi család életéből. És már azt is lehet tudni, hogy Spare névre fog majd hallgatni.

A beszámolók szerint pedig Harry herceg a hitelesség kedvéért több régi barátnőjét is felkereste, többek között azt a Chelsy Davyt is, aki nagyon közel volt hozzá, hogy hercegné legyen Harry oldalán. Ám végül úgy döntött, hogy nem szeretne a brit királyi család tagja lenni, mivel olyan kötöttségekkel és terhekkel járt volna a beolvadás, hogy azt nem bírta meglépni. A gyönyörű nő megtalálható fent az Instagram-on is.

Chelsy Davy amúgy Harry herceg első szerelme volt,

és részt vett Meghan Markle és Harry herceg esküvőjén is később:

(via Cosmopolitan)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás