promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kvíz: le tudod gyűrni ezt a 10 egyszerű kérdést, vagy kifog rajtad valamelyik?
Borítókép:  Illusztráció / Profimedia
Kvízek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ha jó a memóriád, akkor ezt a kvízt neked találtuk ki!

Nagyon érdekes dolog a memória, hiszen megesik, hogy néha még a saját születési dátumunk, vagy a telefonszámunk sem jut eszünkbe hirtelen, de arra bezzeg egyből emlékszünk, hogy a 38 éve bemutatott Vissza a jövőbe című filmben csokistejet kért Marty McFly apukája az étteremben – bár ez betudható annak is, hogy a filmek különleges helyen vannak a szívünkben.

A magyarok nagyon szeretik a filmeket, hiszen a szórakozás egyik legkényelmesebb, legkielégítőbb módja, ha megnézünk egy jó filmet, közben pedig finomat eszünk, iszunk. Számtalan emlék kapcsolódhat egy alkotáshoz, hiszen nem mindegy, hogy kivel, hol és mikor nézi az ember – de vajon ki tud fogni rajtunk az a nagy kérdés, hogy melyik évben készült egy adott film?

Alábbi kvízünkben összegyűjtöttünk 10 filmet, már csak azt kell megmondani, hogy vajon melyik évben készültek? Első ránézésre pofon egyszerűnek tűnhet ez a tudásteszt, de azért jobb, ha mindenki már most felköti a gatyáját!

Nem kell túlzottan félni, hiszen olyan filmeket szedtünk össze, amiket rengetegen imádnak Magyarországon, így jó eséllyel mindenki olyan eredményt fog elérni, amire igazán büszke lehet:

Tetszett a kvíz? Akkor ezek is érdekelhetnek:

Sok sikert!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás