promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A férjem egyik nap lement a boltba és nem jött többé vissza: a válóperen találkoztam vele újra
Borítókép:  Profimédia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Leküldtem tejért és soha többet nem jött haza.

Anna egyik nap megkérte a férjét, hogy intézze el aznap a bevásárlást. A kérése az egész életét megváltoztatta:

A múlt héten kimondták a válásomat. Mindig értetlenkedve fogadtam azokat a történeteket, ahol nők arról számolnak be, hogy a párjaikon nem vettek észre semmit, hogy váratlanul érte őket, amikor a pasi elhagyta őket. Egyszerűen el sem tudtam képzelni, hogy valaki ne vegye észre a párján, a társán, a szerelmén, hogy az boldogtalan, vagy másfelé kacsintgat. Most már tudom, hogy ez egy létező jelenség.

Az egyik nap nagyon fáradt voltam és amikor a férjem hazaért, megkérdeztem, hogy megvenné-e a hozzávalókat a vacsorához. Igennel felelt. Én megírtam a listát, ő pedig lement a boltba. Azt gondoltam, hogy minden oké velünk. Voltak persze rosszabb időszakaink, de melyik párnak nincsenek? Az utóbbi időben volt, hogy külön aludtunk és kevesebb volt az összebújás, de mindkettőnknek nagyon stresszes időszaka volt, azt hittem ebben is egyetértünk. Kevesebbet jártunk el, de megbeszéltük, hogyha elrendeződnek a munkahelyi projektek, akkor ez másképp lesz. Én már láttam a fényt az alagút végén. Így álltunk hát, amikor lement a boltba.

Vártam, hogy hazaérjen, ám már eltelt egy óra. Majd kettő. Idegesen hívogatni kezdtem, de kinyomta a telefont. Nem jött haza este sem. Ekkor már nagyon ideges voltam, hogy mi történhetett vele, így mikor kaptam tőle egy üzenetet nagyon megörültem, egészen addig, míg el nem olvastam a tartalmát.

Az állt benne, hogy közöttünk vége mindennek. Azzal vádolt, hogy a házasságunk pocsék, én pedig rossz ember vagyok, amiért hétről hétre csendben nézte, ahogy egyre boldogtalanabb. Nem akar tőlem semmit és el akar válni.

Nem tudom, hogy percekig, vagy órákig álltam-e ott, kezemben a telefonnal újra és újra elolvasva az üzenetet és próbáltam feldolgozni, hogy vége az életemnek. Az üzenet határozott volt, valahogy éreztem, hogy nem tudok olyat mondani neki, amitől meggondolná magát. Hamarosan beváltotta az ígéretét, az ügyvédje keresett, elindította a válást. Azóta sem tudtam vele semennyit beszélni, letiltott mindenhol, még a holmijaiért sem jött vissza, minden cucca nálam van. Teljesen össze vagyok törve.

Amennyiben szeretnétek ehhez hasonló szomorú sorsokról, kemény döntésekről, vagy csúnya árulásokról olvasni, akkor lépjetek be a Promotions kifejezetten pikáns csoportjába, ahol rengeteg ilyen történettel találkozhattok: IDE kattintva megtehetitek.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás