promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Egy idegen jött be a szobámba a családi nyaralás alatt: elsőre megijedtem, de aztán megkértem, hogy maradjon
Borítókép:  Profimédia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Összenéztem a csinos idegennel és rögtön tudtam, hogy mit kell tennem.

Roland és családja egy kis előnyaralásra mentek Görögországba, mert úgy érezték rajuk fér a pihenés. Azonban valami olyan dolog történt, amire a férfi álmában sem számított. Most az ő történetét olvashatjátok:

Tudom, hogy annál amit tettem, már csak annál undorítóbb, amit érzek a tettem miatt, de muszáj elmesélnem, mert ilyen férfival életében szinte soha nem történik. Én és a feleségem 14 éve vagyunk házasok, nem panaszkodok, de azért az asszony kicsit már elhagyta magát, meg 14 év alatt az ember még a homárra meg a kaviárra is ráunna. És hát a teljes kép miatt hozzátenném, hogy én sem vagyok azért egy Chris Hemsworth, szóval nem mondom, hogy fürtökben lógnának rajtam a nők. Szóval összességében elvagyok a házasságomban, még összebújás is van, de férfiból vagyok, néha vágynék egy kis izgalomra. De konkrét lépéseket nem is tettem ennek érdekében, hogy félrekacsingassak.

Így a családi nyaraláson sem vártam különösebb izgalmakat. Van két gyerekünk, akiket szintén vittünk magunkkal és kértem a feleségemet, hogy egyik este szeretnék kicsit egyedül maradni a hotel szobában, borozgatni, zenét hallgatni és addig ő elmehetne valahova a gyerekekkel, természetesen ezt én is garantáltam neki, így ebben meg is egyeztünk. Volt a szállásunktól fél órára egy óriási játszóház, oda mentek el, tudtam, hogy jó 4-5 órám lesz saját magammal. Egyszer csak nagyon meglepődtem, mert a távozásuk után egy órával kinyílt a hotelszobám ajtaja. Nagyon ideges és csalódott lettem, mert éppen kezdtem lelazulni, meg is akartam kérdezni, hogy mi történt, ám nem jött ki hang a számon.

Egy gyönyörű, 10/10-es csaj állt a hotelszoba közepén, aki zavartam nézett körbe én is zavarba jöttem. Elnézést kért, valamilyen ismeretlen nyelven és ekkor valami hihetetlen dolog történt: úgy mért végig, ahogy eddig nagyon kevés nő. Ráharapott a szájára és elindult felém. Szellem láthatóan ő is ivott már. Meg akartam kérni, hogy távozzon, de ekkor valami rejtélyes érzés vett rajtam erőt és hagytam, hogy az idegen nő megcsókoljon. Nem állt meg a csóknál és hát... megtörtént minden ami egy nő és férfi között megtörténhet. És fantasztikus volt. Olyan dolgokat mutatott, amit a feleségem soha én pedig jobban elememben  voltam, mint bármikor máshol. Másfél órát töltött a szobában úgy, hogy egy szót sem beszéltünk.

Aztán mondott még pár dolgot és távozott. Bágyadtan feküdtem az ágyban és nem értettem mi történt. Rá két óra múlva hazaért a feleségem és lelkesen mesélték, hogy mennyire jól érezték magukat a játszóházban. Tulajdonképpen lelkiismeretfurdalás kellett volna, hogy gyötörjön, de mégsem ez történt. Akárhányszor erre a vad kalandra gondolok egyszerűen fátyolos lesz az agyam és elönt a férfiasság. A gond az, hogy akarok még ilyeneket. De mikor lesz még egyszer olyan szerencsém, hogy egy ilyen fullos nő észrevesz?

Amennyiben szeretnétek ehhez hasonló szomorú sorsokról, kemény döntésekről, vagy csúnya árulásokról olvasni, akkor lépjetek be a Promotions kifejezetten pikáns csoportjába, ahol rengeteg ilyen történettel találkozhattok: IDE kattintva megtehetitek.

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás