promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megnézte a nyaralásból hazahozott szuvenírt, ezután pedig azonnal beadta a válópert
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Egy családi nyaralásból hazaérve a szuveníreket szortíroztam, amikor az egyik hatalmas csiga a kezembe akadt és megláttam valami furcsát.

Teljesen átlagos nyaralás volt, nem is sejtettem semmi rosszat. Gyerekek, én, a feleségem, két hét alatt két összebújás, házaséletben már ennyinek is örül az ember. Sosem gondoltam volna semmi rosszra, egészen addig, amíg haza nem értünk és nem került sor a kötelező ajándékok szortírozására.

Több csomagot is összetettünk, volt az anyósnak, az én édesanyámnak, család barátnak, család távolabbi barátjának. Éppen csomagoltam, amikor az egyik csigához érve valami furcsa kis részt vettem észre a belsejében.

Közelebbről megnézve egy valami fura anyagú dolog volt és mikor hozzányúltam, akkor síkos anyagot éreztem. Megfogtam, kihúztam és... egy gumi volt. Méghozzá egy használt gumi. Értetlenül álltam a történtek előtt. Ezer éve nem használunk ilyesmit, így biztosan nem tőlem került oda, a gyermekeimet sem gyanusítom, viszont akkor...

És hirtelen.

Beugrott ki maradt. Egyszer egy vita után elmentem néhány órára sétálni és amikor hazaértem éppen a karbantartó ment ki tőlünk. A feleségem azt mondta eltört a csap, amikor mérgében odacsapott és elég impulzív nő, így nem is lepődtem meg.

Most azonban visszanézve egészen más megvilágításban láttam a történteket. Ha jobban belegondolok, voltak jelek. A feleségem haja csapzott volt, a tengerpartnak tudtam be, de sem előtte, sem utána nem láttam olyannak. A karbantartónak pedig le volt húzva a slicce.

Elképesztően hülyének éreztem magam. Egyszer csak rámszakadt az egész világ fájdalma és azt éreztem megőrülök. Amikor a feleségem belépett és meglátta a kezemben a gumit, akkor összetört. Próbált magyarázkodni, de nem hallgattam meg. A családi nyaraláson félremenni? Olyan tabu, ami részemre átléphetetlen.

Beadtam a válópert. Ő még hívogat, felveszem néha, nem akarok rosszban lenni. De ez már nem megmenthető. Én sem vagyok szent, de sosem rejtenék az anyjának szánt ajándékba egy csomag használt gumit.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás