promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Félreérthetetlen helyzetben találtam a barátnőmet két másik lánnyal, valósággal rám támadtak amikor rajtakaptam őket
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az egyik este korábban értem haza a munkából. Sok férfi kálváriája kezdődik így nemde? Sajnos én sem vagyok ezalól kivétel.

Egyik nap a barátnőm megkérdezte, hogy mit szeretnék felvenni az esti bulira. Én teljesen sült halként pislogtam és mivel már több éve vagyunk együtt, sajnos azonnal felismerte az arckifejezésemet és egyből kirobbant a III. világháború:

,,Elfelejtetted? Nem hiszem el. Megbeszéltem a barátnőimmel. Társasozunk és úgy volt, hogy együtt főzünk. Venni kell bort, hogy hozom haza szerinted? Megbeszéltük, hogy te kevered a koktélokat."

És csak zároroztak a válogatott sértések, de sajnos időközben felsejlett, hogy igaza van, valóban megbeszéltük, azonban nekem be kellett mennem dolgozni és mivel egy ideje amúgy is feszült volt a légkör, így tudtam, hogy ez most egy baromi rossz pont,

Megtettem, amit meg tudtam, beszereztem a boltból rohanva ami kell, de tudtam, hogy ezt most tényleg elcsesztem és nem fogok hazaérni a buli elejére, de a közepére sem. Elköszöntem a páromtól, majd elindultam dolgozni. Siettem, ahogyan tudtam, szerencsére végülis hamar befejeztem és gyakorlatilag kilőttem, hogy még valamilyen értékelhető teljesítményt nyújtsak otthon.

Hazafele vettem még egy kis alkoholt, illetve rágcsát, azzal tuti nem lehet félrenyúlni. Tudtam, hogy vannak gondjaink és meg kell hamarosan beszélni, azonban amikor benyitottam a lakásba, akkor ez volt a legkisebb problémám.

Egyszobás lakásban élünk, viszonylag fiatalok vagyunk (22) és egyből megláttam a sokkoló valóságot: a párom a vélt vagy valós elhanyagoltságát éppen a másik két lánnyal élte ki, nagyon félreérthetetlen helyzetben. Ott voltak teljesen összegabalyodva és mikor rám nézett, csak annyit mondott: szedd össze a cuccaid és végeztünk, 15 perced van, vagy hívom a rendőrséget.

A barátnői kicsit megriadtak, de szemmel láthatóan nem voltak már szomjasak, így folytatták a dolgot. A lakás a barátnőm nevén volt és ha három ilyen állapotú lánnyal itt találnak, biztos, hogy bajom lett volna belőle.

Nem volt sok cuccom, így összepakoltam és eljöttem, ők pedig akkor sem hagyták abba a társas tevékenységet. Nagyon fájt a dolog, azonban annyira megdöbbentő volt, hogy szerintem kicsit még sokkban is vagyok. Annyit azonban megtanultam, hogy a csajos bulikon mindig ott kell lennem, mert vagy ne történjen ilyen, vagy én is legyek benne.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás