promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Felnőtteknek szóló filmben ismertem fel a kedvesemet, akármikor együtt vagyunk csak erre tudok gondolni
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Olyan szituációba keveredtem, amilyen csak a filmekben létezik. Irónikus, mivel a problémám gyökere éppen egy film. Vagyis, inkább több.

Adott egy tüneményes lány, akivel teljesen egy húron pendülünk. Csodás természete van, kedves, imádják a barátaim is, tökéletesen kiegészítjük egymást. A találkozóink fantasztikusak voltak, remek beszélgetések, finom csókok, azonban az egyik este minden megváltozott.

Elég magányos voltam és gondoltam férfias módon elütöm az időt még a randevú előtt, mivel előre jelezte, hogy részéről a kapcsolat elején nem oké a testiség. Én viszont nagyon kívántam, amellett, hogy maximálisan tiszteletben akartam tartani a kérését, így gondoltam, hogy találkozok egy marok marcsával mielőtt a tényleges kedvesemmel futnék össze,

Ehhez egy ismert oldalt hívtam segítségül, ahol különböző bevállalós hölgyek mutatják meg magukat igen bevállalós szituációkban, de szerintem el tudjátok képzelni, hogy miről is beszélek,

Mikor épp belemelegedtem volna a témába egy videó elindítása után, akkor a túlfűtöttségem helyét jeges rémület vette át. Szívem szottye szerepelt a videón, két férfival együtt és gondolom kitaláljátok, hogy nem épp legóztak, bár az tény, hogy sok minden össze lett illesztve azon a felvételen.

Azóta egyszerűen nem tudok magamhoz térni. Találkoztunk, de semmi nem ugyanolyan mint volt.

Összesen 5 videót találtam róla és egyik sem amatőr felvétel, tehát valószínűleg fizettek neki a felvételekért és munkaként készültek el ezek a videók.

Hogyan lehetne így továbbra is együtt lenni? Ő már kérdezte, hogy miért nem közeledek hozzá, a haverjaim pedig azt mondták őket még fel is türelné a dolog, engem azonban teljesen lelombozott és egyáltalán nem kívánom, amellett, hogy emberileg pedig csodás.

Próbáltam szóbahozni beszélgetésekben, mondtam 1-2 felnőttfilmes színésznőt és hogy mi a véleményem, esetleg ő hoanyan látja a témát, azonban szeme sem rebbent és azt mondta, hogy nem ítéli el, aki ezt csinálja, de ő nem tenné.

Azonban mégis megtette. Hogyan lehet innen tovább menni? Mit csináljak? Teljesen tanácstalan vagyok.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás