promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A férjem undorodik a testemtől - egy újabb szexmentes kapcsolatban kérték Tanácsadónk segítségét
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Rettenetes dolog, ha mi kívánjuk a másikat, álmaink férfiját látjuk, ha ránézünk, azonban fordítva ez nem így történik és nem érezzük a vágyakozást a partnerünktől. Mit lehet ilyen esetben tenni?

Kedves Kitti!

Egy számomra nagyon nyomasztó problémával fordulnék hozzád, kérlek kezeld diszkréten a kilétemet. Az a helyzet, hogy a férjem én én fantasztikusan megvagyunk, élvezzük egymás társaságát, hajnalig tartó beszélgetések vannak közöttünk, ugyanúgy szeretünk szórakozni, egyeznek az elveink az élet mindig fontos területén. Azonban... semmi szenvedély vagy intimitás nincs közöttünk. Úgy élünk mint a lakótársak, tervezzük a közös életet és jövőt, gyermekeket, de mindezt szex nélkül. Azt érzem (és potyognak a könnyeim, ahogyan ezt írom), hogy a férjem undorodik a testemtől.

Azt érzem, hogy nem bírom már ezt sokáig, de nem ostoba dolog lenne emiatt elválni egy ilyen csodálatos férfitól? Már a gondolattól is szégyellem magam.

Köszönöm, K.

Kedves K.!

Először is köszönöm, hogy írtál nekem és gratulálok a bátorságodhoz. A probléma, amiről írsz, sok nő számára ismerős, azonban a mai napig teljes tabuként van kezelve, hiszen mélyen a társadalomban él az a hit, hogy egy férfi mindig és mindenhol csak AZT akarja. Ez koránt sincs így.

A férfiak libidójára ugyanúgy hatással vannak a mindennapi problémák és ők is rengeteg frusztrációval küzdenek. Pluszban nehezedik rájuk a fenti társadalmi nyomás és így egy olyan ördögi körbe kerülnek, ahol egyre bizonytalanabbnak, egyrekevésbé érzik magukst férfinak, így még inkább elmegy a kedvük a szextől.

Több megoldás áll előtted, azonban a "rossz hír" az, hogy mindenképpen egy őszinte beszélgetéssel kell kezdenetek. Ültesd le és legyetek egymással nyíltak, ne köntörfalazzatok, beszéljetek végre a problémáról.

Mondja el, hogy őt mi zavarja, te mondd el, hogy benned mit okoz a fennálló helyzet. Ne személyeskedjetek, ne csapjon át az egész vitába, próbáljatok mindketten higgadtak és tárgyilagosak maradni, úgy, hogy végig tisztelitek egymást.

Ezután a beszélgetés után nagyjából két lehetőséget látok magam előtt: vagy megbeszélitek, hogy menetrendszerűen, adott napokon mindenképp szeretkeztek és ezzel rázódtok vissza ahhoz, hogy legyen közöttetek felnőtt intimitás. Ez az elején valószínűleg kínos és kényelmetlen lesz, azonban a folyamatos gyakorlás és a biztonság, hogy meg van beszélve, be van időzítve az aktus, megnyugtatóan is hathat. Így lehet rá készülni, nem váratlanul "csapsz le" rá a vágyaiddal, te pedig tudod, hogy biztosan megkapod aznap, amire vágysz. A másik lehetőség, hogy bízol benne, hogy a beszélgetéssel átadtad az üzenetet és megvárod, amíg ő kezdeményez, te pedig háttérbe vonulsz. Mindkettőhöz sok-sok türelem szükségeltetik, amiből tudom, hogy most nincs sok, mert eddig is csak vártál, azonban ha sikerült ezt leküzdenetek, akkor ott van előttetek az egész élet arra, hogy jókat szeretkezzetek.

Azonban a másik lehetőségre is fel kell készülnöd: lehet, hogy ez neki nem annyira fontos és nincs különösebb oka, hogy nem közeledik, egyszerűen csak nem kívánja és neki jó így. Ebben az esetben sajnos ezt vagy el kell fogadnod és az egyéb jó tulajdonságaira kell koncentrálnod, vagy pedig dönthetsz úgy is, hogy nem akarod így, vele leélni az életedet. Megjegyzem, ha az utóbbit választod, akkor sincs semmi szégyellnivalód, mivel mindenkinek joga van a kielégítő, megfelelő mennyiségű és minőségű szexhez.

Remélem sikerül megoldanotok a problémát és közösen egy minkettőtök számára megfelelő megoldást kitalálni, ha pedig nem, akkor remélem lesz bátorságod lépni.

Sok sikert és sok fantasztikus szexet kívánok neked.

Amennyiben neked is bármilyen problémád, vagy elakadásod van, esetleg csak szeretnéd, ha meghallgatnának, akkor írj nekünk az info@promotions.hu címre és segítek neked.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás