promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A barátnőm nem szeret szájjal kényeztetni engem, hogy tudnék ezen változtatni? - a Tanácsadónk válaszol
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A jó és minőségi, kielégítő szex elengedhetetlen egy jól működő párkapcsolathoz. Azonban a két félnek néha nem ugyanazok kívánatosak és ebből bizony könnyen feszültség kerekedhet.

Olvasónk rövid és tömör levelet küldött nekünk egy fennálló problémáról:

Kedves Kitti!
A barátnőm nem szeret engem orálisan kènyeztetni, hogyan tudnèk ezen változtani?

Először is kedves levélíró, köszönöm, hogy írtál nekem és gratulálok a bátorságodhoz.

A szex minden esetben akkor élvezetes, ha mindkét fél csak azt csinálja, ami neki kényelmes. Erőltetni semmit nem szabad, hiszen akkor éppen az intimitás és a bizalom, a felhőtlen kikapcsolódás veszik el.

Azonban az is roppant frusztráló tud lenni, ha az egyik fél valamit nagyon szeretne, a másiktól ezt azonban nem kapja meg.

Ez még inkább bosszantó úgy, hogy a mai minket körülvevő szexuális kultúrában az általad elvárt tevékenység mintegy alapnak, természetesnek számít. Sok nőnél ez azonban nem így van.

Amit mindenképpen javasolnék, hogy kérdezd meg tőle, hogy mi a problémája a furulyázással: nem mindegy, hogy lustaságból nem csinálja, vagy valami konkrét, esetleg kevésbé konkrét problémája van vele.

Elképzelhető, hogy nem szereti az ízét, vagy az illatát. A következő akciózásnál csábítsd el egy közös fürdésre és nézd meg, hogy ezután nyitottabb-e az általad vágyott tevékenységre.

Mindenképpen ültesd le és beszéljétek meg a dolgot: neked miért fontos ez, illetve hagyd, hogy ő is elmondja mi nem tetszik neki benne. Legyen ez egy biztonságos és nyugodt beszélgetés, fogadjátok el egymás érveit, ne menjen át személyeskedésbe.

Elképzelhető az is, hogy nem tetszik neki a póz, ahogy csináljátok (például padlón térdelve), próbáljatok kényelmesebb helyzetet kitalálni, esetleg úgy, hogy te a hátadra fekszel és így ő is kényelmesen el tud helyezkedni.

Szintén bevehethető taktika a 69-ezés, ami igazán izgalmas és fel tudja dobni a szeretkezést, itt mindkettőtök örömén nagy fókusz van.

Bevethetsz esetleg játékos nyalánkságokat is: tejszínhab, Nutella, lekvár a kérdéses testrészre, illetve te is falatozhatsz a hölgyről, ez szintén igen izgalmas kalanddá változtathatja az aktust.

Van aki egyszerűen megalázónak tartja, ezen tudtok közösen dolgozni, azonban ha ő mereven ragaszkodik ahhoz, hogy ezt nem szeretné és az oka nem megoldható, akkor ezt sajnos el kell fogadnod.

Remélem, hogy sikerül megoldanotok ezt és mindketőttök számára élvezetes hancúrozások várnak még rátok.

Amennyiben neked is van bármilyen problémád, elakadásod, amire nem látod a megoldást, akkor írj nekem az info@promotions.hu címre és együtt megoldjuk.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás