promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hogyan kell tényleg észveszejtően jól nyalni? Gyakorlati tanácsok egy nőtől kezdőknek és haladóknak
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Olvasóknak problémái akadtak a párja kielégítésével, így egy igen fontos kérdéssel fordult hozzánk, hiánypótló ismeret ez sok férfi számára.

Kedves Kitti!

A kérdésem nagyon egyszer: hogyan kell tényleg észveszejtően jól nyalni? Én nagyon igyekszem, de úgy érzem minden alkalommal kudarcot vallok. Ő nagyon zárkózott, nem tudunk erről a témáról érdemben beszélni és semmilyen segítséget nem ad. Olvastam már az interneten rengeteg praktikát, de egyszerűen el vagyok veszve, hogy mi és hogyan lenne jó. Szeretnék neki tényleg örömet okozni, de az ki van zárva, hogy elmondja mit szeretne, mert általában az a válasz, hogy ő maga sem tudja.

Köszönöm a segítséget előre is.

S.

Kedves S.!

Először is gratulálok a bátorságodhoz, hogy írtál nekünk.

A kérdésed nagyon jó és fontos, sokkal több férfinak kellene ezt feltennie és így hozzáállnia a női gyönyör témájához.

Sajnos teljesen meg tudom érteni a barátnődet, nőként mondom, hogy az a kérdés, hogy hogyan lenne neked jó ha hozzádérnék annyira árnyalt, mintha egy egy vak embernek kellene elmagyaráznod a kék színt, úgy, hogy még sohasem látta azt. Ez nem a te képességeidet minősíti, de annyira más minden ember és minden érintés, hogy lehet, amit előzőleg szeretett a partnerével, azt veled nem fogja és fordítva.

A legtöbb amit tehettek az, hogy időt adtok egymásnak és valóban ráhangolódtok egymás jelzéseire.

Ha nem szeretne megszólalni miközben éppen rajta dolgozol, akkor beszéljetek meg egy jelet: például kicsit toljon a fejeden ha nem jó, kicsit húzzon rajta, ha igen. Így diszkréten, szavak nélkül tud majd irányítani. Érdemes figyelned a légzését és a kiadott hangokat. Egyáltalán nem törvényszerű, hogy sikoltozzon az élvezettől, azonban ha halk nyögéseket, vagy lassú mély, esetleg ponthogy gyors és intenzív lélegzetvételt hallasz, az is mutathatja, hogy jó nyomon jársz.

Azonban mondok néhány gyakorlati tanácsot, ami segíthet és ami alapján elindulhatsz:

1. A felfedezést először kezdd kézzel. Lassan haladj a "cél" felé és előzőleg mindenhol érintsd, simogasd meg. Kézzel érezni fogod, ha már kellően bemelegedett, akkor el lehet indulni a felfedező útra.

2. Amikor már a szádat is beveted, akkor is kalandozz el nyugodtan, érezze máshol is a csókjaidat, mielőtt leérsz az intim részeihez.

3. Lent vagy, éppen szembenézel a nemi szervével. Csókold körbe finoman a nagyajkakat, ezután pedig nyalogasd is őket. A kezeddel simogasd a belső combját, markold a melleit, ezt is érezni fogod a fenti jelekből, hogy mi válik be nála.

4. A következő lépés, hogy belenyalsz szó szerint a közepébe. Először hosszan és mélyen, lassú mozdulatokkal, a nyelveddel érezni fogsz egy kemény kis pontocskát, azt kell becélozni. Majd ezt gyorsíthatod. Nagyjából ötféle technikát különböztetünk meg a csikló szájjal való ingerlésénél: fel-le irányuló mozgás, jobbra-balra mozgás, körkörös (óramutatóval megegyező, vagy ellentétes), finom szívás, illetve mintha csókolóznál a lenti résszel. Ezeket próbáld végig, illetve váltogasd is, nagyjából fél percenként ideális váltani. Az eredményt azonban egy tempó és módszer határozott és kitartó ismétlése hozza meg (általában), ilyenkor már semmiképpen ne változtass a mozgásodon. A vége felé már ráerősíthetsz, a finom mozdulatokat általában érdemes az elejére és időnként a váltások között vágyfokozónak használni.

5. Az ujjaiddal is rásegíthetsz, vagy kívülről, a nyelveddel majdnem azonos helyen, vagy pedig feldugva és ki-be mozgással ingerelve azt a területet is, azonban ezt nem mindenki szereti. Van aki szereti, ha kicsit széthúzzák a lenti ajkakat miközben az akció folyik, van aki azonban ódzkodik ettől mert fájdalommal járhat, ez azonban a reakcióból igen hamar ki fog derülni.

6. A legfontosabb, hogyha nem sikerül először, másodszor, vagy harmadszor, akkor is ugyanolyan szenvedéllyel és lelkesedéssel tudjatok belevágni, ugyanis ez egy tanulási folyamat, amiben ti vagytok a nebulók.

Remélem, hogy tudtam segíteni és sok élvezettel teli nap áll még előttetek.

Ha neked is bármilyen kérdésed, vagy elakadásod lenne, akkor írj nekem az info@promotions.hu címre és neked is segítek!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás