promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Láttam a lelkészt az egyik hívővel paráználkodni, az én kezem is elkalandozott miközben néztem őket
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Olyan dolgot láttam és tettem, amit nem tudom, hogy kinek tudnék meggyónni, hiszen éppen a lelkipásztorom az, akiről mesélni szeretnék.

Egy közepes méretű vidéki faluban élek, ahol nincs túl sok szórakozási lehetőség, így az emberek minden alkalmat megragadnak arra, hogy közösségben legyenek. A két legforgalmasabb hely nem meglepő módon a kocsma és a templom, ezek köré szerveződnek a szociális események. Mindenki ismer mindenkit és az emberek hajlamosak a pletykálkodásra, azonban arról, amit mesélek még senkitől nem hallottam semmit. Remélem, hogy ez így is marad...

Egy vasárnap délután indultam a templomba, gondodoltam elbeszélgetek az atyával és tanácsot kérek tőle egy két dologban. Nem vagyok kifejezetten vallásos, azonban a pap igen világlátott ember és igazán bölcs tanácsokat ad, jó beszélgetőpartner. A paplakhoz igyekeztem, hogy bekopogokjak, azonban az ajtó résnyire nyitva volt. Már épp beléptem volna, amikor valami olyat láttam, amit sosem lett volna szabad: a nyáj egyik tagja, ráadásul férjezett tagja épp Istent szólongatta, miközben az atya keményen megdorongolta őt a papi asztalon. Csinos férfi a mi lelkészünk: középkorú, szép termetű, jó kiállású, sűrű fekete hajjal és gönyörű barna szemekkel. Meg kell hagyni, nekem is többször támadtak bűnös gondolataim vele kapcsolatban, ám ezeket (a beteljesülés lehetetlensége miatt) mindig elhessegettem. Partnere egy fiatal, húszas éveiben járó hölgy volt. Barna haja finoman omlott a vállára, zöld szemében az élvezet csillogott, a nem túl nagy, azonban formás mellei pedig hegyes bimbókkal meredtek Isten szolgája felé.

Egyáltalán nem finom szeretkezésnek mondanám, volt valami állatias az aktusukban, talán épp a tilosban járás édes öröme miatt. Elképesztő vágy gerjedt bennem. Belépni nem mertem, fogalmam sem volt, hogyan reagálnának, így végül úgy döntöttem, hogy kihozom a helyzetből a legtöbbet. A kezemmel benyúltam a szoknyám alá és magamat kezdtem kényeztetni. Közben néztem őket és egyre gyorsabban dörzsöltem a még érintetlen kincsemet. Szinte egyszerre értünk el a gyönyör kapujába. Forrón ölelve egymást pihegtek, majd elkezdték keresni a ruháikat. Én gyorsan elindultam, kerülőúton, nehogy kiderüljön, hogy épp erre jártam ebben a bűnös órában.

Azóta többször fantáziálok a papról, elképzelem, ahogy velem teszi ugyanazt, de fogalmam sincs, hogyan jelezhetném neki, hogy én is nyitott vagyok az eltévelyedésre.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás