promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Titokban minden este felajzott férfiakkal szextingelek, ebből egészítem ki a családi kasszát
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Néhány hónapja született meg a kislányom Mira. Mindennél fontosabb nekem, érte élek. Igazi szerelemgyerek, a férjemmel régóta terveztük őt és nagyon boldog voltam mikor megfogant, majd még boldogabb, amikor megszületett. Természetes volt, hogy otthon maradok vele.

Azonban egy idő után hiányzott az, hogy emberekkel beszéljek, folyton slamposnak éreztem magam és hiába kedveskedett a férjem, azt éreztem, hogy elsődlegesen anyaként és nem nőként tekint rám. A bevételem is megcsappant és kellemetlennek éreztem, hogy mindenre pénzt kell kérnem, bár eleve is így beszéltük meg a felállást Mira első néhány évében. Tehát kettős érzések kavarogtak bennem: egyrészt boldog voltam, másrészt úgy tűnt, csapdába estem.

Az egyik este miközben görgettem az üzenőfalat, a szokásos Baba-mama csoportbejegyzések között megjelent egy álláshirdetés. Chat operátorokat keresnek, kötetlen beszélgetésekhez, otthonról, rugalmas időbeosztással. Gondoltam semmibe nem telik megpróbálni, hátha szerencsém lesz, mindenki csak jól jár és a fent leírt problémák közül a pénz és másokkal való csevegés meg is oldódik. Akkor még nem sejtettem, hogy végül a legégetőbb hiányomra is itt találok gyógyírt.

A jelentkezésem után nem sokkal fel is kerestek és ismertették a részleteket. Kiderült, hogy nagyrészt pikáns üzeneteket kell írnom és ezekre válaszolni, fenntartani a férfiak érdeklődését és minél üzenetváltásra ösztönözni őket. Először zavarba jöttem és már majdnem bezártam a tájékoztatót, de meggondoltam magam. Végső soron akár jó móka is lehet, nem? Mármint, ez nem megcsalás és amúgy is,

majd megpróbálom másfele terelni a beszélgetést, biztosan örülnek annak is, ha valaki meghallgatja a mindennapjaikat és az ügyes bajos dolgaikat. Talán még tanácsot is tudok adni néhányuknak... Gondoltam nagy naivan.

Visszaküldtem minden munkábaálláshoz szükséges papírt, és másnap, mikor a férjem éjszakás volt,a gyereket pedig lefektettem felnyitottam a laptopot és beléptem az oldalra.

Először is nevet kellett magamnak választanom. Megnéztem az éppen aktív lányok neveit és fülig pirultam.

Pajkospunesz69, vagyomaF*rkadra, leszbinyali18, szeretemazan*lt voltak éppen aktívak.

A kezdeti döbbenet után elég izgalmasnak találtam a dolgot és rövid gondolkodás után a -kielégítetlenfeleség- felütést választottam. Kicsit klisé, de rövidesen meg is érkezett az első üzenet.

Ha most bekopognék az ajtódon és bármit megtennék veled mire vágynál?

Első gondolatom az volt, hogy baromira örülnék, ha valaki elmosogatna, de aztán gyorsan megráztam magam. Nem. Annak örülnék, ha valaki mögén lépne mosogatás közben és először megcsókolná a fülemet, majd a nyakamat, lehúzná a zippzáram és finom csókokat lehelne végig a gerincem mentén. Majd levenné a ruhát a vállaimról és hátulról cirógatná a melleimet. Én közben leteszem a kezemben levő tányért és megfordulnék, de nem hagyja. Fojtasd csak. Szexi, amikor így mosogatsz.  A kezei a mellemről egyre lentebb vándorolnak, míg el nem ér a... kelyhecskémig. Tudja, hogyan szeretem, pontosan úgy csinálja. Majd ugyanabban a pozícióban hátulról hatol belém és végül együtt, egyszerre kelünk át a gyönyör tengerén. Ekkor fordít meg és szájon csókol. Majd tesszük tovább a dolgunkat, mindketten.

Üzenet elküldve.

A válasz sem váratott sokáig magára.

-És mit szólnál, ha korábban fordítanálak meg és eléd térdelnék?

Olyan izgalmat éreztem, amit már régen nem. És bár nem mosogattam, de az én kezeim valóban elkezdtek egyre lejjebb vándorolni. Igen, kielégítettem magam, miközben egy idegen férfival chateltem.

Az esti programom rendszeressé vált. Bekészítek egy pohár bort, beszereztem néhány játékszert is és esténként a fantáziáimról csevegek másokkal. A férjem pedig nagyon boldog, hogy ügyfélszolgálatosként (végülis, nem akkora hazugság ez) ismét hasznosnak érezhetem magam. De ez nem megcsalás... ugye?

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás