promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Lebukott a magyar feleség - olvasónk rájött a telefonból, hogy milyen videóra gerjed az asszony
Borítókép:  Profimedia (illusztráció)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Készülj Magyarország, egy meglepett férj olvasói levele következik perverz felesége leszbikus álmáról!

Ahány ember és ahány pár, annyi féle szokás és bejáratott séma. Két ember között talán valóban a testiség a legfontosabb kapocs, eltekintve talán a gyermekvállalás és nevelés szentségétől. Ha az nem működik, akkor valóban ingatag lábakon áll az adott kapcsolat, és legalább az egyik fél elégedetlen lesz magával és/vagy társával. Szélsőséges esetben akár az is megtörténhet, hogy a csalódott társ megcsaló is lesz, és más mellett keresi a testi örömöket, vagy akár a teljes boldogságot is. Ez rendszerint nem önfelismeréssel jár lebukás esetén, hanem a legtöbbször szakításra kerül a sor, ami a további konfliktust és csalódást segíthet elkerülni. 

Azonban nem mindenki másnál keresi a legegyszerűbb és legnépszerűbb örömforrást, vagyis a szexbe való menekülést a hétköznapi problémákból. Meghökkentő, de a legpopulárisabb pornóoldalak forgalma igazán a korábbi, koronavírus-járvány miatti karantén-időszakok idején pörgött fel igazán. A tragikus(?) igazság pedig az, hogy felesleges és életszerűtlen sztereotípia az, hogy csak a magányos és szingli emberek keresik fel az ilyen videómegosztó oldalakat a pillanatnyi örömszerzés érdekében. Sőt, a jelek szerint arra is van példa, hogy néha azoknál is sor kerül rendszeres pornó és szexvideó nézésre, aki harmonikus párkapcsolatban éldegél. 

Változtatás nélkül közöljük Barnabás levelét a témában. Szólunk előre, ilyet még nem olvashatott nálunk senki:

"Sziasztok Promotions!
Olvastam már nálatok eléggé cifra dolgokat, és nem mondom, gyakran kattintom le a legjobb villantós és bugyis anyagaitokat. De ennek ellenére nem mondanám magam kifejezetten pornó rajongó alaknak. Sőt, kimondottan régimódi alaknak számítok, és megelégszem azzal a szex mennyiséggel, amelyet a feleségemmel együtt megélhetek. Nagyjából heti két alkalommal. Úgy gondolom, hogy mind a mennyiséggel, és mind a minőséggel egyaránt elégedett vagyok én is, és elégedett a párom, Noémi is. Immár öt éve vagyunk együtt, két éve vagyunk házasok. Tagadhatatlan, hogy már nehezen tudunk újat mutatni egymásnak. Legalábbis ezt gondoltam. Ugyanis pár hete éppen a kedvenc édességemet akartam én magam megcsinálni egy vasárnapon. Noémi a húslevessel és a második fogással volt elfoglalva, így rám hagyta a desszert összeállítását. Azt mondta, hogy nyugodtan keressem meg a telefonjában a kókuszkocka receptjét, ott lesz az előzményekben. Én persze szót fogadtam, és ott fogadott életem egyik legnagyobb meglepetése. Észrevettem, hogy böngészőjének keresőjében a legutóbbi manőver ez volt: "leszbikus lányok videó". Zavaromban azt is elfelejttettem, hogy megtaláljam az érintett receptet. A délután későbbi részében sokat töprengtem rajta, hogy rákérdezzek-e erre az anomáliára. Végül több napnak kellett eltelnie, hogy megtudjam a csak csajok mániájának lényegét. Kérdésemre Noémi előadta, hogy nem, ő nem leszbikus, viszont a legkönnyebb élvezetet maga számára akkor tudja biztosítani, ha egy ilyen kis filmecskére tud rákoncentrálni, ahol két nő célirányosan szeretgeti egymást. Igazából tudom, hogy elégedett velem, ezt azóta is bátran kihangsúlyozza. Sőt, immár még nagyobb bizalommal von be engem is a videó keresgélésébe, bár általában akkor hagyatkozik erre a kis csalására, mikor én a fiúkkal meccsre megyek. 

Köszönöm, hogy elolvastátok levelemet, remélem egy jó tanmese volt ez mások számára is a bizalomról, a másik megismeréséről."

- állt az elképesztően ritkának ható mese/történet Barnabás levelében. 

A jövőben továbbra is várjuk olvasóink meglepő, mulatságos vagy akár szerelmes történeteit, melyeknek közléséhez hozzá szeretnének járulni. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás