promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Elképesztő szexuális rekordjáról vallott a magyar származású zenész
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Alighanem sokan álmodnak ilyen életről, mint a magyar százmazású rocker.

A rocksztárok élete mindig is megmozgatta az emberek fantáziáját, hiszen minden olyat könnyedén megkapnak, amiről a legtöbben nem is álmodhatnak. Siker, csillogás, fanatikus rajongók, töméntelen mennyiségű alkohol és persze a szebbnél szebb nők. Számolatlanul.

A Kiss nevű, 1973-ban New Yorkban alapított hardrock bandát nem csak a műfaj rajongói ismerik, műfajtól függetlenül szinte alig akad olyan zenerajongó, aki a nevüket hallva ne látná rögtön maga előtt az extravagáns formációt. Kultikus számaik mellett rendkívül egyedi sminkjük és a nők körében aratott sikereik tették még őket igazán halhatatlanná.

Az együttes egyik alapító a magyar származású és izraeli születésű basszusgitáros, Gene Simmons. A magyarul is beszélő zenész fénykorában igazi nőfaló volt. Valóságos legendák szólnak arról, hogy hány nővel volt dolga. Ezekre a légyottokra általában a koncertturnék alatt került sor, ő pedig lelkesen dokumentálta sikereit, így az idők során hatalmas és felettébb pikáns fényképgyűjteményre tett szert.

Gene saját elmondása szerint 4800 nővel feküdt le karrierje során és csak akkor hagyta maga mögött rosszfiús múltját, amikor megismerte későbbi feleségét, az egykori playmate Shannon Tweedet. A nő a playboy pápa Hugh Hefner partnere is volt korábban, így azért annyira szégyenlős típus biztosan nem lehetett.

A Daily Star írása szerint Shannon elfogadta párja nőcsábász múltját, csak egy dolgot kért tőle: ha el akarja venni feleségül, akkor egy rituálé keretében égesse el a volt partnereiről készült fotókat. Gene Simmons ebbe bele is ment, arról viszont már nem szól a fáma, hogy vajon mennyi időbe telt, míg az összes képet sikerült előkerítenie és elégetnie. Alighanem eldolgozgatott ezzel egy ideig.  

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás