promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Avril Lavigne vadító Wednesday-szettben pózolt - kamaszkorunk punkistennője még mindig eszetlenül csinos
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Hosszan tartó betegsége után 2022-ben robbant be újra a zenei életbe Avril Lavigne.

A 2000-es évek elején szinte nem lehetett úgy házibulit tartani - még Magyarországon sem - hogy ne csendült volna fel egy-egy Avril-sláger. A Sk8er Boi, a Complicated vagy a Girlfriend örök klasszikusok, ha mást nem, a bűnös élvezet fogalmát maradéktalanul kimerítik. 

A 38 éves, de még mindig elképesztően fiatalos Avril Lavigne tavaly tért vissza a Love Sux névvel ellátott albummal, ami összességében pozitív fogadtatásban részesült. A cím talán a sikertelen házasságaira is utalt: Először a Sum 41 frontemberétől, Deryck Whibley-től, majd pedig a Nickelback énekesétől, Chad Kroeger-től is elvált. 

A leghíresebb dal a Bite me lett a lemezről, alább meg is tudod hallgatni.

A lemez egy pillanatra sem állt meg, csak és kizárólag pörgős, punkos dalokat tartalmaz, az énekesnő tehát méltóképp pótolta be a kihagyott éveket.

Koprodukciókból sem szenvedett hiányt a korong, a lemezen feltűnt Mark Hoppus, Machine Gun Kelly, Travis Barker, de még a fiatalok kedvence, Yungblud is. Nemrég kiadta egyébként a Love Sux bővített verzióját, amelyen akusztikus átdolgozásokkal egészítette ki az albumot, emellett három új dal is felkerült: az I'm a Mess Yungbluddal, a Mercury in Retrogade és a Pity Party.

Az énekesnő nem tartozik a közösségi média-fanatikus celebritások közé, nem posztol sűrűn, viszont ha igen, az milliók szívét melengeti. Az újévet például egy talpig fekete szettben köszöntötte, egy kicsi szoknyával, mintha csak a Netflix Wednesday című sorozatával csöppent volna ki. Nem kizárt, hogy ő is látta a szériát, és inspirálta őt Wednesday melankolikusan sötét gardróbja.

„Egy fényes 2023-ra"

- írja szarkasztikusan a poszt alatt Avril.

Pár hónapja pedig Yungbluddal közösen posztolt egy igencsak pikáns fotósorozatot, ahol a dekoltázsát is megvillantotta a 40-hez közítő popikon. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás