promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Felbukkantak Bencsik Tamara meztelen fotói, amiken borotvált intim résszel pózol a beolajozott testű énekesnő
Borítókép:  youtube.com/TAMARA BENCSIK (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Bencsik Tamara semmit sem bízott a képzeletre a nyuszis magazinban.

A legtöbben a Megasztár című tehetségkutató műsor 4. évadából ismerhetik a csodálatos hangú Bencsik Tamarát, aki már 2008-ban is elképesztően gyönyörű volt. Egyáltalán nem meglepő, hogy a hatalmas érdeklődés láttán még a Playboy is felkérte őt egy fotózásra, az énekesnő pedig kicsit sem fogta vissza magát, a nyuszis magazin egyik legforróbb fotósorozatát köszönhetjük neki.

A Playboy jól bevált fotósa, Nánási Pál készítette 2010-ben a szuperdögös felvételeket a vadító hírességről, aki igazán bevállalós volt, hiszen minden ruhát ledobott magáról Ördög Nóra férjének kedvéért, ráadásul még a tökéletes testét is beolajozta, hogy a lehető legjobban nézzen ki a fotókon – még az intim részét is szinte teljesen leborotválta, és csak egy vékonyka csíkot hagyott rajta.

Bencsik Tamara jelenleg is aktív, ráadásul elvileg a meztelenkedéstől sem riad vissza, ugyanis Molnár Anikóhoz hasonló módon saját OnlyFans oldalt csinált, ahol állítólag intim képek várják a hűséges hódolóit, rajongóit.

„Hosszabb gondolkozást követően úgy döntöttem, hogy nagy kimaradás után ismét kamera elé állok. Mivel itt ilyen tartalmú (+18) anyagot nem oszthatok meg, és az oldal mondanivalója is a karrierem más részéről szól, ezért a testi szépség és jó ízlés határain belül maradva létrehoztam a saját »csakfanok« oldalam. Anno sokat készültem/edzettem a nyuszis fotózásra, nem beszélve a koromról, ahol több mint 10 évvel fiatalabb voltam... ez az oldal most más, ez vagyok Én. Egyszerűen a mindennapi Én”

írta a közösségi oldalán Bencsik Tamara.

Akiket érdekelnek Bencsik Tamara meztelen Playboy fotói, azok IDE KATTINTVA megnézhetik őket, de szigorúan csak saját felelősségre, mivel erősen 18+-os felvételekről van szó – Nánási Pál igazán lenyűgöző munkát végzett.

Nánási Pál amúgy rengeteg sztárt lefotózott már meztelenül, többek között Cinthya Dictator is pózolt neki, ráadásul nem egyedül:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás