promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nyilvános szex a partnerrel, cuki vagy ciki? - A tanácsadónk válaszol
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Mit tehetünk akkor, ha a párunk valami számunkra megdöbbentő kéréssel fordul felénk és viaskodunk magunkkal, hogy mi a helyes lépés? Erre keressük most a választ.

Kedves szerkesztőség!

Én egy elég konzervatív családból származom, a szüleim szeretettel, de pedantériára neveltek. Nem is éreztem ennek sosem a hátrányát, a párkapcsolataimat jól éltem meg mostanáig. Igaz 2 volt eddig, mind a kettő hosszútávú, de nem a kielégítetlen vágyaink miatt csúsztak el. Nekem sosem volt problémám egyik exemmel sem ilyen téren, igaz, azt sem mondanám, hogy annyira izgalmas lett volna a szerelmi életünk. Sosem tudtam a barátnőimnek semmi szaftos sztorival előrukkolni, amikor erről ment a beszélgetés.
A mostani párommal sem volt eddig semmiféle gondom, de két hete próbál meggyőzni arról, hogy esetleg kipróbálhatnánk valami újat. Én bár elgondolkodva, de rábólintottam. Amikor megtudtam mit szeretne, teljesen lesokkolt. Annyira kilépnék ezzel a komfortzónámból, hogy nem tudom elképzelni, hogy bármennyire is élvezném a kérését. A párom nagyon szeretné nyilvánosan csinálni... A minap este andalogtunk hazafelé és a közeli park felé tettünk egy kis kitérőt. Ott egy fa árnyékában megállított és megcsókolt. Egy nagyobb bokor pont takart minket, de a tőlünk nem messze lévő járdán sétáltak az emberek. Ahogy a kedvesem izgalma nőtt, egyenes arányosságban az én feszélyezettségem is. Persze vonakodtam tőle mikor rájöttem, hogy a fánál szeretett volna nyilvánosan szexelni. Megértette, hogy én nem állok készen ilyesmire, de fogalmam sincs, hogy kellene-e készen állnom erre egyáltalán. Fogadjam el így magam, vagy kezdjek el nyitni és emeljem meg a bevállalósságom mértékét?

[[cikk1]]

Kedves Levélíró!

Először is gratulálok a bátorságodhoz, hogy írtál nekünk! A problémád nem egyedi, a legtöbb párnál az egyik fél jóval bevállalósabb a másiknál.

A leveled alapján tulajdonképpen neked nincs ellenedre ez a kérés és a nevelésed miatt mondod azt, hogy ez neked sok. Fontos, hogy szuverén emberként, önmagad dönts arról, hogy mit szeretnél megtenni és nem tenni a szexuális életedben. Ehhez rajtad kívül senkinek semmi köze, ezt tudatosítsd magadban.

Természetesen ha úgy döntesz, hogy ezt te mégsem szeretnéd, akkor nyugodtan közöld a pároddal, mindenképp meg kell értenie, hiszen a szexben semmi olyat nem tehet egyik fél sem, ami a másiknak nem oké.

[[cikk2]]

Ha azt választod, hogy belemész ebbe az újfajta kalandba, akkor javaslom a fokozatosságot. Fontos, mindig ügyeljetek arra, hogy senki ne láthasson meg titeket, mert amire készültök az tulajdonképpen közszeméremsértés. Azonban ha gondoskodtok róla, hogy biztosan senkit nem zavartok, akkor sokféle módja van annak, hogy kiélhessétek ezt a közös vágyat.

Kezdjétek kicsiben, úgy, hogy az neked is kényelmes és komfortos legyen. Akár egy kis autós mókázás a garázsban (hogy szokd azt, hogy ágyon kívül történnek a tevékenységek), illetve próbáljátok ki a lakás különböző pontjait. Egy forró szenvedélyes csókcsata a liftben, esetleg elkalandozhat a keze egy olyan szituációban, mint amit a leveledben írtál, vagy talán a lépcsőházban is kicsit kényeztethetitek egymást. A lényeg a fokozatosság, ebben az esetben pedig mindketten úgy érzitek majd, hogy a másik figyel rátok (hiszen te nyitsz felé, ő pedig türelmesen vár és figyel rád) és teret adhattok a vágyaitoknak.

Ha neked is bármilyen kérdésed, vagy elakadásod lenne, akkor írj nekünk az info@promotions.hu címre és segítek neked.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás