promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Az első élményem, amikor a csúcsra juttattam magamat - és amire eközben gondoltam - 1. rész
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Emlékszem, először az egyetemi biológia könyvben olvastam az orgazmus kifejezéséről és el sem tudtam képzelni, hogy milyen érzés, amit ott leírnak. Azonban én kíváncsi lány vagyok és igazán szorgalmas tanuló, szóval nem akartam pont ezt a tananyagot hanyagul bemagolni.

Szó szerint az volt a szöveg: a cs*kló ritmikus izgatása kirobbanás szerű érzést okozhat a nőknél, ezt nevezzük orgazmusnak. Sosem tekintettem ezelőtt különleges szervnek a lábam közötti részt, most sem tulajdonítottam neki túl nagy jelentőséget, szimplán a kíváncsiság hajtott. Azt azért kiskoromból tudtam, hogy szemérmes lány a bugyijában lévő dologról nem beszél, így azt is megdumáltam magammal, hogy ez a kísérlet is csak rám tartozik.

Megvártam hát, ameddig a szüleim színházba mennek, mindketten. Előtte (mivel nem korlátozták az otthoni internetet), rákerestem mi is pontosan a m*szturbáció a lányok esetében. Sok információt találtam, de igyekeztem magamévá tenni azt, ami nekem is tetszett, hiszen a legfontosabb, amit mindehol hangsúlyoztak: ez rólam szól.

Vettem hát gyertyát, összeraktam egy lejátszási listát, készítettem be egy pohár forró teát, vettem hangulatfényt... közben bele is gondoltam, hogy sosem voltam még olyan randevún, ahol a másik ennyit készült volna, pedig igazán nem volt nagy fáradtság.

Tehát, otthonos környezetet teremtettem magamnak. Elköszöntem a szüleimtől, bezártam az ajtót, majd a szobámban elhelyezkedtem az ágyon.

Elindítottam a zenét és finoman simogatmi kezdtem magam. Céltudatos voltam. A cél pedig az orgazmus volt. A hajam, a fülem, a nyakam, a mellem, a bimbóim... körkörösen, ahogy jólesik, mindenemet úgy érintettem, mint egy gyengéd szerető. Az ujjaim végigfutottak a karomon, majd az oldalamon és elértek a combomig. Cirógattam, majd a lábam belső felét is, egyre feljebb és feljebb és feljebb... amíg ott álltam a "célnál". Sosem csináltam még ilyet, így egy pillanatra megálltam.

Mi fog most következni?

Végül úgy döntöttem, hogy magamat nem bánthatom, így folytatom a felfedezőutamat. A kezem feljebb csúszott, éreztem a nedvességet és...

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás