promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A pasimnak van egy őrjítően bosszantó szokása szex közben, képtelen vagyok leszoktatni róla
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Már fél éve együtt vagyunk a barátommal és mindent remekül meg tudunk beszélni. Tiszteletben tatja a kéréseimet, mindent komolyan vesz amit mondok, figyel az érzéseimre, de egy dologban egyszerűen nem tudunk dűlőre jutni...

A párom és én teljesen összehangban vagyunk minden téren, de szexuális értelemben különösen: elég nagy étvággyal rendelkezünk mind a ketten, így van, hogy naponta többször is egymásnak esünk. Imádom minden porcikáját, az egekbe repít, olyan vele szexelni, mint eddig még senkivel.

Én nyitott vagyok arra, hogy próbáljunk ki új dolgokat, én is keresem az újdonságokat, tudatosan figyelek arra, hogy ne unjuk meg egymást. Azonban az utóbbi időben valami olyan dologra kapott rá, ami már a kapcsolatunkat veszélyezteti.

Egészen pontosan arról van szó, hogy amikor végeztünk, akkor a "produktumot" mindenképpen vagy a hajamban, vagy a ruhámra szeretné elhelyezni.

Ez több dolog miatt az is bosszantó: egyrészt, ahogy írtam az elején, igen szenvedélyesek vagyunk, így van, amikor munkába menet előtt, már felöltözve kapjuk el egymást egy kis légyottra, azonban az új szokása miatt így kénytelen vagyok átöltözni, rosszabb esetben pedig még hajat mosni is.

A főnököm pedig már érdeklődött a sorozatos késéseim okáról, amire érthet módon nem adhatok őszinte választ és őszintén: ez nem is igazán szolgálhat mentségként.

Próbáltam vele beszélni erről, megérti és tudja, hogy ez engem zavar, de azt mondja, hogy ott a pillanat hevében egyszerűen képtelen kontrollálni magát és hiába tudja, hogy ez helytelen, végül mégis így sül el a dolog.

Többször volt már ebből vita, vagy veszekedés, egy-két alkalommal utána figyel, majd ismét visszatér ez a mániája, de van amikor egyszerűen azzal érvel, hogy fogadjam el, hogy ez neki fontos és örüljek neki, hogy ennyire kíván.

Pluszban bosszantó, hogy mintha gerjesztené az, ha minél szebben, csinosabban vagyok felöltözve, vagy épp perecízen megcsináltam a hajam.
Nem vagyok rá büszke, de volt már, hogy annyira időszűkében voltam, hogy nem volt időm tuhát cserélni és így kellett elmennem otthonról, ez pedig annyira beindította, hogy egész nap szexi sms-ekkel bombázott és alig várta, hogy hazaérjek.

Nagyon szeretem őt és nem szeretnék vele szakítani, de nagyon tiszteletlennek tartom, hogy nem figyel a kérésemre és egyre kevesebb kedvem van már az együttlétekhez is. Úgy érzem már mindent kipróbáltam, de semmi sem használ. Ti mit tennétek? Mert én már teljesen tanácstalan vagyok.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás