promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Egyáltalán nem tekintem férfinak a párom, inkább egy kedves kis hálótárs - A tanácsadó válaszol
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Sosem gondoltam, hogy én is majd azon nők táborát erősítem, akiknek egy igazi rosszfiúra vágynak a magánéletükben. A pasim a világ egyik legtündéribb pasija és én mégis halálosan ki vagyok ábrándulva.

Olyan gonddal küszködök, hogy egyszerűen nem kívánom a pasimat. Amikor megismerkedtünk, egy internetes társkeresőn találtuk meg egymást. Nagyon vonzó férfinak láttam a képeken, élőben is azt kaptam amit láttam és az első hónapban talán az ágyban sem volt gondunk. De valahogy elmentünk a cukiskodás irányába. Kedves kis becenevet adtunk egymásnak, nagyon tutujgattuk egymást, de olyan, mintha ez megölte volna a kémiát. Már nem látom annak az erős férfinak akinek előtte, már csak "Nyufinak" hívom, de már írtózom, ha hozzá kell érnem mint férfihoz. És sajnos az utóbbi pár hétben már ő sem ér hozzám mint nőhöz, mintha húsz éve lennénk házasok. Szívem szerint szakítanék, de előbb szeretnék adni egy esélyt kettőnknek. Mit tehetek a kapcsolat megmentéséért?

Szia!

Először is köszönöm, hogy írtál és igazán bátor vagy, hogy szembe mertél nézni azzal, hogy problémátok van.

Egy kapcsolatban a mai folytonosan változó világban igazán nehéz fenntartani a nemi szerepeket, amik nélkülözhetetlenek egy kap csolat egészséges működéséhez. Ezek a nemi szerepek nem pontosan meghatározottak, mindenkinek mást jelent a férfias és a nőies viselkedés.

Nálatok a leírás alapján felborultak az egyensúlyok és te egy gondoskodó anyuka, míg ő egy aranyos kisfiú szerepébe került, ami megnehezíti a szexuális vonzalom fenntartását. Azonban elmondásod szerint az elején megvolt a vonzalom, kívántátok egymást, így ebből lehet építkezni.

A legfontosabb az lenne, hogy ültesd le a párod és nevezzétek nevén a problémát: amennyiben már ő sem kezdeményez, akkor neki is feltűnt, hogy valami nincs rendben és valószínűleg őt is zavarja a szituáció.

Tehát kommunikáljatok erről nyíltan és nyugodtan, tárgyilagosan beszéljétek meg, hogy éppen mi a helyzet, mitől alakult ez ki, hogyan lehet ezt megoldani.

Ne személyeskedjetek, ne hibáztassatok senkit, sok párkapcsolatban előfordul hasonló jelenség, te ezt még az elején fogtad meg, így minden esély megvan arra, hogy visszakormányozzátok ezt a kapcsolatot a megfelelő útra.

Fontos, hogy a beszélgetés után tudatosan teremtsetek olyan szituációkat, ahol ő olyan férfiként tud megjelenni, akire te fel tudsz nézni és te is olyan nőként jelenj meg, aki büszke magára és csábítani, hódítani akar, nem pedig időben pizsibe dugni egy kissrácot.

Ha erre figyeltek és nem csak szívvel, hanem ésszel is benne lesztek ebben az egészben, akkor minden rendben lesz és visszataláltok egymáshoz.

Amennyiben te is valamilyen elakadással küzdesz, gondod van, vagy csak szeretnéd, hogy valaki meghallgasson, akkor írj nekem az info@promotions.hu címre és segítek neked egy személyre szabott tanáccsal.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás